Nagyon idegesít a frufrum! Mit tehetnék? (bőv. Lent)
Figyelt kérdés
Ha fúj a szél, folyamatosan lehajtom a fejem, és úgy akarom, hogy álljon, mint egy páncél. Utálom, hogyha kettéválasztódik, vagy ha van egy résnyi hely is közte. Viszont sosem tudom úgy beszárítani, ahogy másnak. Nekem mindig máshogy sikerül, ezt úgy értem, hogy 5 perc hely van az elválasztódás között, és nekem így nem tetszik... Régebben frufru nélküli voltam, úgy jó volt, de így jobban tetszeNE. Szerintetek milyen módszerrel állítsam be?2015. jún. 24. 15:27
1/6 anonim válasza:
Ismerős a helyzet, én ezért növesztettem meg.
Amit én csináltam: 2 kg hajlakk. De az is gáz :/
2/6 anonim válasza:
ezzel szenvedek évek óta, és most szántam el magam hogy nyáron feltűzöm, elegem lett a szenvedésből, egyébként nekem körkefével mindig sikerült, nekem csak a szél a bajom
3/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm... Tehát hajlakk? Miért nem jó? Zsíros hatást kelt, vagy túl műnek látszik? ://
2015. jún. 24. 15:47
4/6 anonim válasza:
Lehet kapni jó fajta matt zseléket meg erős hajhabot fodrászkellékesben. Próbálkozz azokkal.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Mondjuk holnapután úgyis megyek fodrászhoz, akkor majd megkérdezem. Köszönöm a tippeket.:))
2015. jún. 24. 18:39
6/6 anonim válasza:
ez sajnos ilyen, viszont nekem muszáj a frufru, mert iszonyat magas a homlokom, és frufru nélkül csúnya vagyok. :D
én már leszarom, ha szétfújja a szél, ha érzem, akkor megigazítom a kezemmel. meg gyakran újrafésülöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!