Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit tehetnék? Már eléggé...

Mit tehetnék? Már eléggé idegesít.15/L

Figyelt kérdés
Tizedikes vagyok, és van egy "haverom", aki mindig utánam jön és sérteget. Mert mondjuk az van, hogy a legjobb barátnőmmel rajzon hülyülünk, és erre elkezdi: "Még most sem rajzolsz olyan szépen, mint én". Tudom, hogy nem vagyok egy őstehetség, és tudom, hogy 1000szer jobban rajzol nálam, de ezt úgy az orrom alá dörgöli... De ez csak egy példa a száz közül. Mindig azt hangoztatja, hogy ő a jobb, a menőbb. És én ezekre sose tudok jól visszavágni. Max 5perccel később eszembe jut valami, de hát akkor már mindegy... És hiába megyek nagyon messze, utánam jön, és nem küldhetem el... Szóval fuu... Barátnőm szokott segíteni megvédeni (ő ebbe profi) de ez is csak a gyengeségemet hangoztatja, hogy nem tudok egy normálisat visszavágni ő tökéletességének...

2014. szept. 26. 16:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha nem veszed magadra ezeket a dolgokat, és látja, hogy nem tud vele felhúzni, akkor idővel megunja, és abbahagyja.
2014. szept. 26. 16:10
 2/8 A kérdező kommentje:
Lehet, nem tudom. Köszi a választ!:)
2014. szept. 26. 16:15
 3/8 anonim ***** válasza:
89%
Nem kell visszavágni. Hülyékkel ne veszekedj, küldd el a francba és kész.
2014. szept. 26. 16:16
 4/8 A kérdező kommentje:
De nem tudok nem foglalkozni vele, mindig rohadtul megbánt, és nagyon fáj. A szüleimen kivül senki nem támogat semmiben, csak ő kritizál mindig.:(((
2014. szept. 26. 16:19
 5/8 anonim ***** válasza:
Biztosan te is szépen rajzolsz, ezért próbál meg elnyomni. Küldd el nyugodtan, nem vagy köteles eltűrni a sértegetéseit.
2014. szept. 26. 16:39
 6/8 anonim válasza:
Én csak annyit mondanák, hogy kérdezett valaki?
2014. szept. 26. 18:25
 7/8 anonim ***** válasza:
komolyan ne foglalkozz vele :) még ha bánt is amiket mond neked, próbálj úgy tenni mint ha nem érdekelne, csak mosolyogj egyet rá és ne szólj semmit :) hidd el, ez fogja a legjobban idegesíteni :)
2014. szept. 26. 18:49
 8/8 anonim ***** válasza:

Mond meg neki hogy a fiuktól férfiaktól félsz és ezért szemétkedel egy lánnyal. Gyáva vagy. Hitvány vagy. Ezt közöld vele és hogy egy erősebb fickó előtt meghunyászkodol a lányok között meg játszod az erőset. Valamint minden alkalommal ha közelít feléd mosolyogva mondjad a barátnődnek, Itt van már miszter besz@ri aki csak a lányokkal mer erősködni. Majd kérdezd meg, mi van elzavartak a srácok maguk közűl?

És bármit mond sértésként kérdezd meg ezt egy kigyúrt ürgétől is meg mered kérdezni!? Ha azt mondja hogy igen, akkor mond meg neki hogy suli után menjetek ki az utcára és akire te rámutatsz mondjuk egy nagydarab kopasz ürgére neki is mondja el a szemétségeit!

A miszter besz@rit mindig említsd meg ha szemétkedik. Hamar békén fog hagyni. Legyél mosolygós és magabiztos ne legyél zavarba hiszen te vagy az erősebb van most már érved mégpedig az hogy csak a lányokkal mer erősködni. Ezt hangoztasd neki! Ezzel zárd le mindíg a közeledését!

2014. szept. 29. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!