Hirtelen nagyon sok pattanás jelent meg az egész testemen. KÉPEKKEL. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
szépség,bőr,pannatás,pirosodás,bőrbetegség,bőrgyógyászat,pattanások,hólyag,fekély,gyorsan,láz,viszketés.2015. jún. 12. 20:51
11/17 A kérdező kommentje:
Lehet hogy bárányhimlő mert kutakodtam kicsit,csak az zavar hogy mért 39 fokos lázam volt tegnap egész nap.Ma gyógyszerrel sikerült levinni de a bárányhimlőről azt olvastam hogy enyhe láz.39 szerintem nem enyhe már a 38 se.
2015. jún. 12. 21:32
12/17 anonim válasza:
Én is a bárányhimlőre tippeltem.Viszont, az már felnőtt korban veszélyes, mihamarabb keresd fel a háziorvosod ezügyben!
13/17 anonim válasza:
Háziorvoshoz menj el mindenképp.
14/17 A kérdező kommentje:
Hát igen pont rosszul jött most mert csak hétfőn lesz orvos.Holnap megmutatom a nénjémnek mert bár nem orvos de ért ezekhez.
Azért köszönöm,nem is gyanakodtam bárányhimlőre így hirtelen de minden esetre nagyon ijesztő így felkelni.Ellenségemnek nem kívánom ;)
Remélem hamar eltűnik mert nagyon zavar.
2015. jún. 12. 22:55
15/17 A kérdező kommentje:
Na mondtam hogy tudja ;)
Bárányhimlő mert fehér a közepe meg lazzal is jött ugyhogy most adott svéd cseppet ezzel kell kenegetni a testem meg az arcom.
2015. jún. 13. 08:40
17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2015. jún. 14. 16:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!