Az egész hátam nagyon pattanásos és foltos, mit tegyek?
Figyelt kérdés
kozmetikushoz járok, bôrgyógyász 2 féle krémet is felírt már rá, de egyik sem segít. mit tegyek? már 1 éve tart ez az állapot, egész nyáron pólóba voltam e miatt:( szeretném ha végre vége lenne a szenvedésnek:(2014. szept. 28. 21:15
1/2 anonim válasza:
Radírozd,jó erősen,de csak heti max.2-szer.
2/2 anonim válasza:
Minél többet hagyni kellett volna szellőzni, nem takargatni. Így hogy jön a hideg már nehezebb. Tiszta pamut felsőket hordj csak. Étkezz egészségesen. Cukros dolgokat mellőzd.
Nekem 8 évig volt pattanásos, mire kiderült hogy a cukor a hibás, meg hormongondjaim is vannak... de más is lehetett volna, magán bőrgyógyászhoz érdemes menni, az kideríti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!