Mit tegyek ha pattanásos szinte az egész testem?
Már szinte mindent, na jó azért nem mindent próbáltam ki, de pl.:nivea-s tonikot/tusfürdőt , szappant ,testápolót,fogkrémet, propoliszt ,semelyik se vált be, ugyanúgy pattanásos maradt a vádlim hátulja, a combom , a fenekem ,az arcom , a hátam alja , a karom és a hasam .
Bevált módszereket keresek , mindenre elszánt vagyok ,csak ne legyenek! 15 éves aggódó fiú!
Igen,és mellette azért kenegesd sószappannal!
Olvasd el mi mindenre jó.
SZia!
Ez elég gyakori, és többféle oka is lehet. Lehet csak hormonzavar, (elég valószínű 15 évesen) illetve lehet más belső gyulladásnak az ilyesfajta megnyilvánulása. Mondhatnám hogy "ne aggódj más fiúknak is pattanásos még húszonévesen is" :D de nem hinném hogy megnyugtat :D őket nem zavarja. Páromnak is olyan itt ott, de nem zavar :) majd kiülünk napozni, és az is segít. Sok vitamin, kevés zsíros magvas kaja (szotyi, chips, mogyoró) akár ennyi is segíthet ha nem komolyabb hormonalapú probléma van :)
borgyogyasz
es
sport!! (tobbett hasznal mint gondolnad)
koran fekves koran keles
bla bla
esetleg Ilcsi kozmetika
ahova en jarok rengeteg a srac is.. marmint vendeg..
es vagy szojatermekek,,
kitartast!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!