Hirtelen nagyon sok pattanás jelent meg az egész testemen. KÉPEKKEL. Mit tegyek?
Az egész úgy volt hogy felkeltem szerdán,nagyon fájt a szememnél belül a fejem,észrevettem hogy kezdek belázasodni így csütörtök este már 39 volt a lázam,sikerült levinnem de ma megint kezdett felemelkedni de sikerült most időben visszafogni,de viszont ma mikor felkeltem észrevettem hogy ennyi pattanás lett rajtam.
Mit tegyek,mitől van ez?
Elég különböző mert van ami nagy piros folt veszi körül,de van olyan ami ilyen kis átlátszó és ha kinyomom víz jön ki belőle.Nagyon sok van
18.
De nem igen vagyok pattanásosra hajlamos,voltak persze de ennyi és ilyen hirtelen.
Azt javaslom, menj el bőrgyógyászhoz:)
Az ember, 17-19éves korára növi ki általában a pattanásait.
De nem tudod hogy mi ez? Képeken nem jön át mert nem olyan jó a kép minősége,de hidd el az egész jobb arcom tiszta piros és pannatásos,az egész hátam is,alig van egy nagyobb darab szabad terület,mellkasomon és a hasamon is van és némelyik nagyon viszket,amelyiknek nagy a foltja.
Valami házi kezelést tudtok? Nagyon nehéz bőrgyógyászhoz bejutni itt nálunk sajnos,elő kell jegyezni és amúgy is csak csütörtökön és pénteken van pár órát.Addig szeretném eltüntetni legalább az arcomról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!