A borotválástol/gyantázástól/epilálastól erősödik a szőr?
Figyelt kérdés
12/l vagyok és a honaljamba már elkezdett nőni a szőr engem még nem zavart mert edig csak polót vettem föl.Viszont megyünk strandra az osztályal és akkor biztos látszódni fog!Anyukámnak már mondtam,szerinte még nem kellene borotválni mert csak erősebb lesz!Arra gondoltam,hogy ollóval kicsit vágok le a szőrből,hogy ne legyen olyan látható!Titokba nem akarom leborotválni.2015. jún. 8. 15:07
11/13 anonim válasza:
"1-es és 4-es válasz a helyes. A többi nagyon elterjedt tévhit."
Megengeded, ugye, hogy amit tapasztalok, azt megosszam mással? Ha neked az ótvar erős szőröd semmi nem szedi ki, azért még elhihetnéd, hogy van, akinek még csak vissza se nő egy idő után. Már pedig be tudom bizonyítani, hogy nekem van, ahol iszonyat kiritkult a gyantától... Irigy beteg némber..
12/13 anonim válasza:
12 éve borotválok, még mindig kevés, gyenge és szőke a szőröm. Az epilátortól viszont frankó gyulladt szőrbenövéseim lettek.
13/13 anonim válasza:
Én is úgy vagyok vele, hogy epilátortól, gyantától full gyulladt szőrbenövéses a lábam csak, és ezzel szenvedtem 2 évig, mire elmúltak a vörös foltok, a hegek még megvannak... szóval ezek után én maradok a borotvánál, attól sem erősödik a szőr egyáltalán. Másképp már minden második nő úgy nézne ki mint csubakka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!