Ha le borotválom a melllasom, mert szőrös ami engem nagyon zavar, akkor a borotválástól erősődik a szőr vagy pedig jobban fog nőni és nagyobra? Vagy mi történik? 16/F
Figyelt kérdés
2014. jan. 6. 21:06
1/9 anonim válasza:
mindenki mást mondd..valaki szerint erősödik valaki szerint nem. Sztem meg tökmindegy ha erősödik nem tök mindegy hogy ugyanolyan nő vissza és azt borotválod le vagy erősebb és azt?:D
2/9 anonim válasza:
erosodni nem fog, csak ugy tunik az elesre vagott vegu szorszalaktol. hanem a borosta, ami kino a leborotvalt szor helyen, na aaaaaaz durvan fog kinezni :)
3/9 anonim válasza:
Mivel a bőr felszíne felett levő szőr már elhalt, elszarusodott szerkezetű, ezért teljesen mindegy a szőrtűszőnek, hogy az elhalt állomány marad vagy vágják. De ! ha a borotválás bőrpírt okoz, azaz job lesz a vérkeringés a bőrben, 1-2 fokkal magasabb lesz a bőr hőmérséklete (akár csak napi 1/2 órára is), akkor természetesen a szőrtüsző gyorsabban termeli a szőrt (hogy mennyivel, azt még nem mérték ki tudományosan). Egyébként korodat látva, még nem fejeződött be a testi érésed, tehát egyre több lesz a szőr és egyre gyorsabban nő még 25-30 éves korodig. De ne izgasd magad. Amennyi nő a mellkason meg a háton, annyi ki is hullik a fejtetőről. Aztán 30 éves kor felett (de 40 felett meg biztosan) szépen elkezd majd a szemöldöködben 1-sok szőrszál extrém módon növekedni meg vastagodni, kikandikál az orrodból az orrszőrzet és a füleden is elkezdenek nőni. De ez se baj, mert 80 éves korod felett meg minden szőrzet kezd ritkulni....
4/9 perfect li(f)e válasza:
Gyanta!Ha zavar, szorítsd össze a fogad és bírd ki, de ne borotváld.Csúnya és két nap után ismételhetnéd is:)
5/9 A kérdező kommentje:
utolsóelötti válaszoló! köszönöm az értelmes vàlaszodat a családomban mindenki szőrős mindenhol apa is az édes tesó is 5-en vannak és mindegyiknek elhullt a haja és kopaszok:/ hogy lehet megakadàlyzni hogy ne hulljon el a hajam?
2014. jan. 6. 22:06
6/9 anonim válasza:
OFF: Hová valósi vagy? Felénk állatokra mondják, hogy "elhullik"... A haj, az itt nem el, hanem ki... De tök érdekes, nem hallottam még így.
ON: Szerintem se borotváld. Ha nem is erősödik meg tőle, de pl. szúrni fog. És ami még kellemetlenebb, fenn tud akadni a borostán a póló, az meg nem csak ronda, hanem kényelmetlen is. Amúgy én nőként imádom, ha egy pasinak szőrös a mellkasa, a párom mellettem, külön kérésemre hagyta abba a borotválását :)
7/9 anonim válasza:
'hogy lehet megakadàlyzni hogy ne hulljon el a hajam?' ennek a kerdesnek a megvalaszolasa egy Nobel-dijat erne.
a haj hullasa, hacsak nem valami betegseg vagy sugarzas eredmenye, tisztan genetika, ha a csaladban minden ferfi kopaszodik, jo esellyel te is fogsz.
8/9 anonim válasza:
Én borotválom,de nagyon szúrós amikor kezd kinőni.Most már minden nap csinálnom kell,különben teljesen tüsis vagyok.
9/9 anonim válasza:
7-es akkor hogy van, hogy ikreknél az egyik a kopasz, a másik nem? ha genetikai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!