Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajnövesztés? Mit javasoltok?

Hajnövesztés? Mit javasoltok?

Figyelt kérdés

hosszú hajam volt és ahogy folyamatosan vágtuk le belőle a töréseket( csak amennyit muszáj volt) egyáltalán nem nőtt vissza semmi... nem használok semmi balzsamot rá mert attol hamar zsirosodik nekem pl ( de ha van vmi jo hajnövesztős balzsam ak azt használnám), de hajszáritot,hajsütőt,hajvasalot sem .

//hajhosszabítás kizárva, nem akarok póthajat :)

2015. jún. 7. 23:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Ricinusolaj, hajnövesztő vitamin, Bánfi sampon-balzsam-hajszesz kombó. :)

Ha a balzsamot nem kened a fejbőrödre és jól kimosod a hajadból, akkor nem zsírosodik tőle annyira :)

Ha vasalod, szárítod, hővédő spray :)

Remélem tudtam segíteni valamicskét :)

2015. jún. 7. 23:57
 2/4 anonim ***** válasza:
76%

Idő, egészséges étkezés, rengeteg folyadék, hajvégápoló olaj, esetleg valami hajvitamin.

Olyan nincs, hogy eddig nem nőtt vissza semmit, mert folyamatosan nő az, csak ha gyenge és vékony a vége, akkor szépen el is kopik.

Hogy zsírosodik a balzsamtól? Azt nem a fejbőrre kell kenni, hanem csak a haj hosszára.

2015. jún. 7. 23:57
 3/4 eper-répa-barack válasza:
A Ricinus olaj tényleg jó, én is használom. Vagy próbáld ki a Revalid kapszulát, nekem anno az is bejött.
2015. jún. 8. 09:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Balzsamot mindig kell használni, és nem fejbőrre kell kenni szóval ettől tuti nem zsírosodik jobban. Sampont pedig csak fejbőrre tegyél, hajvégekre ne mert szárít és ettől is töredezhet.

Hajvégekre használhatnál argán olajat is, bioboltból, sokat segít.

2015. jún. 8. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!