Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért nem nő a hajam?

Broadwaygirl kérdése:

Miért nem nő a hajam?

Figyelt kérdés

A hajam kb. 5 centivel a vállam alá ér, sosem volt hosszabb.

16 éves koromban levágattam fiúsan rövidre, hátha az segít, meg is nőtt, de ismét csak a vállam alá ér 5 centivel (már több, mint egy éve).

Mit csinálok rosszul? Heti kétszer mosok hajat (direkt leszoktam a heti 3-ról), mindig leengedve hordom (kivéve itthon, de akkor is csattal, nem gumival), sosem vasalom, és nem is göndörítem, és balzsamot is mindig használok. (Régebben sörélesztőt szedtem, és ricinussal is kenegettem - de nem igazán használtak). Ha vizes, a törölközőt (pólóval is próbáltam már) is épp csak hozzáérintem, úgy csavarom két percre turbánba fel, utána leveszem és hagyom megszáradni, még hajszárítót sem használok. Fésülködéshez is (ha nedves kicsit, ha száraz) egy ritka fogú fésűt használok, már direkt nem is hajkefét. Mindig alulról kezdem kifésülni, és csak ha már nem gubancos akkor futtatom végig a hajamon a fésűt. Legtöbbször hajmosás után még shea vajat is kenek a hajam végére.

Tudnátok segíteni?

(Még annyit, hogy nem festem, egyszer volt beszínezve.)

Előre is köszi. :)

2015. máj. 29. 01:09
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem a te hajad egyszerűen csak ilyen, nincsen vele semmi baj. Anyukámnak is csak vállig nőtt meg mindig a haja, utána nem nőtt tovább, hanem elkezdett törni.

Próbáld ki a Biovanne Plusz szépségvitamint; Amikor 2013-ban csomókban hullott a hajam, ettől elkezdett visszanőni. Vagy egyél meg naponta egy élesztőt, az is hajnövesztő hatású. Amit még tudok javasolni, az az oliva olaj, de ne az 500 forintos CBA-s, hanem a minőségit válaszd és kend be vele a hajtöveidet, vagy akár az egész hajadda is maszírozhatod.

22/L

2015. máj. 29. 03:50
 2/3 anonim ***** válasza:

Lehet ez a hajad maximális hossza sajnos.

Enyém sem nő soha egy bizonyos szint alá...

Annyi biztos, hogy rövidre többet ne vágasd le, mert lehet nem nő vissza!

2015. máj. 29. 09:52
 3/3 anonim válasza:
Nekem is ilyen volt a hajam, 2 évig növesztettem és alig nőtt 5 centit, aztán elkezdtem kenni ricinus és kókusz olajjal és az elmúlt 3 hónapban már legalább 5-6 centit nőtt.
2015. júl. 15. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!