Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mivel hozhatom újra helyre a...

Mivel hozhatom újra helyre a hajam?

Figyelt kérdés
kb. egy éve teljesen tönkretette a fodrász a hajam, szőke hajam volt előtte is, csak gondoltam összefestetem egy szakemberrel ne legyen 5 színben pompázó..nem figyelt oda és túl sok hidrogént kevert be.. teljesen elégette a hajam.. egyik oldalt le is tört fülig.. a derékig érő hajam...azóta már párszor visszavágattam de hiába, egyre rövidebbre törik..hidrogénnel már a közelébe sem megyek.. most ott tartok, hogy épp mellig ér, és mostanra sikerült kivágni az elégetett részt.. de félek hogy ezútán se fog nőni rendesen, valakinek valami ötlet, praktika, bevált termékek? nagyon megköszönném!!!

2015. máj. 25. 13:10
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Ricinus olajjal kend be az egész hajadat és tartsd rajta 2-3 óra hosszán át majd mosd le. Csak figyelj hogy jól mosd ki belőle. Én most kókuszolajat használok, de igazából bármilyen természetes 100%-os növényi olaj tökéletes. Egy kicsit ijjesztően hangzik, hogy olajjal bekenni a hajat, de tényleg használ. :)
2015. máj. 25. 13:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább a kókuszolajat ajánlanám, az hasznosabb, mint a ricinus, még ha drágább is. Egész éjszakára is rajthagyhatod, csak vigyázz, mert valószínűleg kétszer kell samponozni, hogy rendesen kijöjjön.
2015. máj. 25. 13:30
 3/6 anonim ***** válasza:
66%
Próbáld ki argán olajat!
2015. máj. 25. 13:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Kókuszolajat használj, mert csak az tud behatolni a hajadba, a többi olaj csak kívülről befedi. Mikor borzalmas állapotban volt a hajam, én éjszakára is rajtahagytam és másnap reggel mostam meg.
2015. máj. 25. 15:04
 5/6 anonim ***** válasza:
A kókuszolaj nem mindenkinek jó,nekem még csúnyább,szálkásabb lett tőle!
2015. máj. 25. 16:23
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek kipróbálom őket!
2015. máj. 26. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!