Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » W7 alatt minden belassult,...

W7 alatt minden belassult, leálláskor Tast Host, explorer problémákat jelez. Mivel hozhatom helyre?

Figyelt kérdés
Nem tudom mi okozhatja, de próbáltam vírusirtókkal, mind elemez és kimutat hibákat, de pénzt kér a javításukra, enyhén szólva gyanúsak. Sokan mondják, hogy a Registry-ben kellene tisztogatni, de nem értek ehhez, a tisztító programokhoz nincs bizalmam a fentiek miatt. Van valamilyen megbízható ingyenes tisztító progi?
2015. márc. 12. 09:52
1 2
 1/19 Tengor ***** válasza:
AVG Free, Avira free nem kér pénzt a takarításért.
2015. márc. 12. 10:03
 2/19 csacsi2 ***** válasza:

"pénzt kér a javításukra" vigyázz, ezek legtöbbje ál-vírusírtó. Vírusírtónak álcázza magát és maga teszi rá a vírusokat és természetesen talál is vírust hogy pénzt kérhessen. Vannak ingyenes vírusírtók is lsd. #1 válasz.

http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=ingyenes+v%E..

2015. márc. 12. 11:04
 3/19 anonim ***** válasza:
Kaptál egy CTB-Lockert, zárolja a fájlokat és pénzt követel a feloldásért? Akkor csak az újratelepítés segíthet, de MINDEN FÁJLOD elveszett...
2015. márc. 12. 18:14
 4/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, megpróbálom az AVG-t, hátha.

Pedig futott a gépen a Win Essential védelem, de így is bejött ez a hiba valahogy, kb 3 hónapja - sajna ennél régebbi visszaállítási pontom sincs, de nem is kellett eddig. Az a baj, hogy az un. megbízható oldalak is ilyen áljótékony szoftvereket ajánlanak, amik nemhogy pénzt kérnek a javításért, de még tovább fertőzik a géped - amitől az egész hiteltelenné válik, mármint hogy fizetés után nem folytatódik a zsarolás.

Üdv.

2015. márc. 14. 09:14
 5/19 anonim ***** válasza:

Ezt futtasd le.

[link]

Aztán telepítsd újra a Windows-t, majd töltsd le ezt a 30 napos próbaverziót és ha lejár, vedd meg egy évre a licensz kódot. A háttérben dolgozik, nem zavar, teljes körű védelem.

[link]

2015. márc. 14. 14:20
 6/19 A kérdező kommentje:
Kösz a tanácsokat. Régebben használtam nod32-
2015. márc. 21. 07:57
 7/19 A kérdező kommentje:

Bocs véletlenül elküldtem ...

szóval jó volt a nod42 de jelenleg drága, nekem.

Naív kérdés miért nincs a routeren ilyen védelem? Hogy ne kelljen mindengépre venni egyet.

2015. márc. 21. 08:01
 8/19 Tengor ***** válasza:

Mert a router nem érzékeli, ha bedugsz egy pendrive-ot a gépbe, amin szintén lehet vírus.

Azon kívül a router nem erre való.

2015. márc. 21. 08:20
 9/19 anonim ***** válasza:

Miért drága az ESET_NOD? Ha diák vagy, féláron adják egy évre, 6000 ft-od csak van rá. Egy hétvégi buli sokkal többe kerül. De más kedvezmények is vannak.

[link]

2015. márc. 21. 10:09
 10/19 A kérdező kommentje:
Ez az internet bájos varázsa! Sajna én már a másik végéről nézem a dolgokat, de így is kösz a az infót a NOD32-ről. Mióta nyugdíjba löktek azóta nem néztem, hogy így is kaphatok 50% kedvezményt ( bár a "népnemzeti" nyugdíj hogyismondjam : megalázó; dolgozni!? Jó ha a fiataloknak van munkahelyük). De nem erről akartam beszélni, csak idegesít, hogy nem tudom megoldani ezt a problémát és hiába telepítem újra a W7-et, holnapután megint becsúszhat ugyanez. A Win Essentials ezek szerint nem véd eléggé?
2015. márc. 22. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!