Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Van a freemail üzemeltetőinek...

Van a freemail üzemeltetőinek vmi elérhetősége, ahova lehet jelezni a problémákat?

Figyelt kérdés
Ma egész nap semmilyen böngészőből nem tudom megnézni a leveleimet. ("kommunikációs hiba") Volt már ilyen máskor is, de általában pár óra múlva meg tudtam nézni. Tudom, hogy a freemail eleve problémás, a kérdés most nem ez, hanem hogy tudom-e jelezni valahol a gondomat.
2014. dec. 31. 19:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Írd be a böngésző címsorába: freemail.hu.

Kattints a segítség gombra, vagy ha szimplát használsz a kérdőjel gombra. Fedezd fel a freemail számodra még ismeretlen funkcióit.

2014. dec. 31. 19:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Másfél hónapja jeleztem, hogy nem tudok belépni, választ a MÁSIK postafiókra kaptam, kivizsgálják. Azóta se történt semmi! Letojják a felhasználót, a spamszűrőjük gyalázatosan rossz, a legrégibb postafiókom volt, csak ezért sajnálom. De most már csak NORMÁLIS Gmailt használok.
2015. jan. 1. 01:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is rossz, remélem nem vesztek el a leveleim.. szerintem ezután az incidens után váltok.
2015. jan. 1. 03:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem minden elveszett,de nem ez volt már régóta a fő postafiókom.
2015. jan. 1. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!