Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » W7 alatt minden belassult,...

W7 alatt minden belassult, leálláskor Tast Host, explorer problémákat jelez. Mivel hozhatom helyre?

Figyelt kérdés
Nem tudom mi okozhatja, de próbáltam vírusirtókkal, mind elemez és kimutat hibákat, de pénzt kér a javításukra, enyhén szólva gyanúsak. Sokan mondják, hogy a Registry-ben kellene tisztogatni, de nem értek ehhez, a tisztító programokhoz nincs bizalmam a fentiek miatt. Van valamilyen megbízható ingyenes tisztító progi?
2015. márc. 12. 09:52
1 2
 11/19 csacsi2 ***** válasza:

"A Win Essentials ezek szerint nem véd eléggé?"

Mit lehet erre mondani... Microsoft.

Nézz teszeteket és válassz megbízhatót. Az eset nod és eset smart security igen megbízható. Ez utóbbi tűzfal védelemmel ellátott, nem csak fájlrendszervédelem.

Meg kell jegyezni, hogy nem elég felpakolni a védelmet, be is kell állítani pl heurisztikus védelem,rootkitek, veszélyes alkalmazások (pup),ids , botnetek stb

[link]

+- felhasználói magatartás,böngészők védelme (szkript blokkolók, kiegészítők,bővítmények szükség szerinti engedélyezése, malweare védelem (pl.malearebytes)...

2015. márc. 22. 09:25
 12/19 csacsi2 ***** válasza:
2015. márc. 22. 09:26
 13/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm, nagyon tanulságos volt átolvasni a vitát.

Hát nem egy mazsolának való a jó védelem, mert ugye a támadások csakis profiktól jönnek.

Így aztán valószínűleg újra telepítés lesz és talán a NOD32, mert azt ismerem, bár a beállításhoz majd szakember segítségét kérem.

2015. márc. 23. 21:01
 14/19 anonim ***** válasza:

Igen, tavaly óta van nyugdijas kedvezmény is.

Eset Smart Security8 legyen, az a legjobb. Ez a 30 napos ingyenes próbaverzió.

[link]

A beállításokban segítenek.

[link]

2015. márc. 24. 00:19
 15/19 A kérdező kommentje:

Köszi, így lesz; sőt, ha 3 évre előre fizetek, még olcsóbb. Azért még van 3 évem a nyugállományban, ha nem hát legyen más gondja. Jó ötlet a tanácsadó szolgálat, használni fogom.

Amit nem tudok megoldani és fájdalmas: a Chromeban levő könyvjelzők és jelszavak mentése, hogy az új telepítéskor visszakapjam lapjaimat. Van erre ötlet?

2015. márc. 24. 08:32
 16/19 Tengor ***** válasza:

A Beállítások / Bejelentkezés oldalon be tudsz jelentkezni. Ekkor a Chrome a feltölti a Google tárhelyedre a beállításokat, könyvjelzőket, jelszavakat, mindent.

Majd amikor újra rakod, akkor megint be kell jelentkezni és letölti ezeket.

Biztonsági mentésként innen is kimentheted a fájlokat, majd ugyan ide vissza is teheted: [link]

2015. márc. 24. 08:54
 17/19 anonim ***** válasza:

Én amikor újratelepítettem a Chrome-t, a particionálás miatt (C-n a rendszer, D-n a saját cuccok) ezt töltöttem le, több Chrome változat is fent van.

Amikor töröltem a régi Chrome-t, rákérdezett, hogy megtartom-e a beállításokat és a könyvjelzőket. Aztán feltette a felhőbe, az új telepítésénél pedig bemásolta.

[link]

2015. márc. 24. 11:42
 18/19 anonim ***** válasza:
2015. márc. 24. 11:43
 19/19 A kérdező kommentje:
Szuper. Vége a nyűgösködésnek. Nagyon köszönöm!
2015. márc. 25. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!