Ti hagynátok, hogy a majdnem 12 éves lányotok borotválja a lábát?
Szülők válaszára lennék főleg kíváncsi.
Már kb. 1cm-es volt a szőr a lábamon, irtó ciki volt strandra járnom és leborotváltam, úgy, hogy anyum nem tudja mivel meg se engedte volna.
Ti megengedtétek volna?
1. 7 éve borotválom (előtte epilátort használtam, csak meguntam), saemmivel nem lett dúsabb, nem egyszerre nő, ugyanolyan szőke, mint előtte volt. Télen néha úgy hagyon hetekig is, teljesen kinő, de nem dús, nem erős, nem sötét.
2. Én is 12 évesen hoztam fel először a témát, mert akkor már sok lány úgy jött osztálykirándulásra, anyukám akkor még nem engedte. Nem értem, mintha sok szülő azt hinné, hogy a borotválásból egyenesen következik a szex. Nem így van.
3. Valaki írta, hogy olcsóbb a gyanta, mint az epilátor. Hát, nem tudom, mennyért dolgozik a kozmetikusod, de borotvát 100 forintért is lehet venni, ami jó hónapokig, de jobb minőségű is kijön 1-2 gyantázás árából, és fél évig is jó.
4. Annak, aki szerint gyerek mellett nincs idő borotválkozni. Ne viccelj már, hetente két percet kell rászánni. Te az az ősanya vagy, aki a gyerek születése óta vécére se tudott kimenni? Jaj, de rossz neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!