Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ti hagynátok, hogy a majdnem...

Ti hagynátok, hogy a majdnem 12 éves lányotok borotválja a lábát?

Figyelt kérdés

Szülők válaszára lennék főleg kíváncsi.

Már kb. 1cm-es volt a szőr a lábamon, irtó ciki volt strandra járnom és leborotváltam, úgy, hogy anyum nem tudja mivel meg se engedte volna.

Ti megengedtétek volna?

2015. jún. 4. 09:54
1 2 3
 11/24 vfrtom ***** válasza:
28%
Nem mondtam , hogy több lesz tudatlan barátom. Viszont sprödebb lesz, és sötétebb. Azért fog többnek látszani mert egyszerre fog nöni.De ö tudja, majd megbánja, hogy késöbb naponta kell vágni.
2015. jún. 4. 12:57
 12/24 anonim ***** válasza:
73%

De nem mindegy, hogy sötétebb, több lesz, ha úgyis levágja?

Nem értem ezt a logikát.. Én is borotválom már vagy 6-7 éve, és fogalmam sincs, hogy sötétebb lett-e vagy dúsabb, mivel borotválom..így nem látszik.

18L

2015. jún. 4. 14:17
 13/24 vfrtom ***** válasza:
0%
Írod nagy bölcsen 18 évesen, majd ha dolgozol, lesz más dolgod is (pl.: gyerek, munka, bevásárlás stb.) megnézlek majd őzike lábú. Örülsz majd ha akkor letudod vágni, ha nagyon muszáj.
2015. jún. 4. 14:43
 14/24 anonim ***** válasza:
88%

Aki ezt nem engedné, az nyilván nem volt sötét hajú, szőrös tizenkét éves kislány. Jelentem, én voltam. Az osztály bullying célpontjaként állíthatom, jól esett volna, ha legalább a szőrzetem miatt nem szekálnak halálba. De a konzervatív anyám közölte, kislány vagyok. Nyilván joggal. Úgyhogy inkább főttem hosszúnadrágban és hosszúujjúban, aztán ha már muszáj volt rövidben járni, égetem és kínlódtam.

Na, az én lányom nem fog. Az tuti.

2015. jún. 4. 16:00
 15/24 anonim ***** válasza:
85%

"Írod nagy bölcsen 18 évesen, majd ha dolgozol, lesz más dolgod is (pl.: gyerek, munka, bevásárlás stb.) megnézlek majd őzike lábú. Örülsz majd ha akkor letudod vágni, ha nagyon muszáj."

Te meg mit akarsz ? 18 évesen járjon úgy, mint egy majom ? Nem is értem az ilyen hozzászólásokat. Köze nincs a kérdéshez. Se a kérdezőnek se a 18 évesnek nincs gyereke (reméljük), élik életüket te meg ezzel jössz ?

Vágjátok csak le !!!

2015. jún. 4. 16:13
 16/24 vfrtom ***** válasza:
0%
18 évesen 6-7 éve borotválja. Meg is érdemli , hogy úgy nézzen ki mint a majom.A kérdező is így fog.
2015. jún. 4. 16:39
 17/24 vfrtom ***** válasza:
0%
A szőrös 12 évesen halálra szekáltnak meg , a kérdező 1 centisről beszél. De mondtam már, majd megtudja.Ő baja.
2015. jún. 4. 16:41
 18/24 A kérdező kommentje:

Ha nem tetszik, nem kell hozzászólni ;) :* És aki nem volt már 8-9 évesen (a családomban szinte mindenki ilyen szőrös) szőrös, az nem tudja miről beszélek. Az utcán ha rövidgatyában voltam megbámultak, ha strandon bikiniben, megbámultak...

Mondom, hogy egyébként se szeretnék örökre borotválni. De most nem fogom így hirtelen megkérdezni, hogy "Anya, tudod mit? Kérek egy epilátort!" Úgyse engedné meg...

És köszönöm azt a 2-3 rendes választ! :)

2015. jún. 4. 19:45
 19/24 anonim ***** válasza:
80%
#17, épp elég az az egy centi, megfelelő sűrűségben. Fingod nincs róla, milyen érzés.
2015. jún. 4. 20:50
 20/24 vfrtom ***** válasza:
14%
Ha most elkezded, örökre borotválnod kell.
2015. jún. 5. 05:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!