Szerintem az borotváljon, legyen az fiú/lány vagy férfi/nő, akinek úgy kényelmesebb, úgy érzi jobban magát - tehát nem tömeg késztetésére. Nekem semmi bajom, ha egy nő, lány full szőrös, vagy ha egy fiú, férfi full csupasz. A lényeg, hogy mindenki jól érezze magát a bőrében.
19L
2015. ápr. 23. 17:05
2/14 anonim válasza:
Szerintem meg gusztustalan.
22L
2015. ápr. 23. 17:24
3/14 anonim válasza:
Szerintem tök fölösleges, hacsak nem sportoló.
De mindenki azt csinál, amit akar. Mondjuk én örülnék, ha nem kéne erre el...szni az időmet, de nő vagyok, és a fekete szőrös láb nem opció. :(
30/N
2015. ápr. 23. 17:27
4/14 anonim válasza:
Fiúként válaszolnék. Nagyon szőrös a lábam, de tényleg borzasztóan ezért már többször elgondolkoztam hogy leszedném róla a szőrt, több barátomat is megkérdeztem már a dologról, hogy mit gondol arról ha egy fiú szerteleníti még a lábát is, hát a vélemények megoszlottak, volt aki szerint semmi baj nincs ezzel hiszen az úszók és a focisták többségénél ez teljesen normális, más pedig azon a véleményen volt hogy a karon és a lábon azért ne.
2015. ápr. 23. 17:32
5/14 anonim válasza:
ja és 18, utolsó voltam
2015. ápr. 23. 17:33
6/14 anonim válasza:
szerintem nincs baj azzal, ha egy fiúnak szőrös a lába. eddig egyik barátom sem szőrtelenítette, meg szerintem nem is ismerek, csak szőrös lábú srácokat, pedig igényesek.
2015. ápr. 23. 17:51
7/14 anonim válasza:
jahh 25L
2015. ápr. 23. 17:51
8/14 anonim válasza:
Én nem vagyok túlságosan szőrös sehol, viszont a lábam az valami brutális. A lányoktól összegyűjtött véleményem pedig az hogy a 85%-uk nem szereti ha borotválja valaki a lábát, karját.
Egyébként nincs az az Isten, hogy leborotválnám. Pedig szerintem nem vagyok egy igénytelen figura.
18 F
2015. ápr. 23. 21:42
9/14 SweetLady válasza:
egy fiú/férfi NE BOROTVÁLJA A LÁBÁT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2015. ápr. 23. 23:22
10/14 anonim válasza:
Ha meglátok egy idegen srácot, akinek szőrtelen a lába, ahhoz semmi közöm, ha neki ez így jó..de nekem egyáltalán nem jön be, kifejezetten taszít egy csupasz férfi láb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!