Lányok, nektek mennyire jön be ha egy pasi borotválja a lábát?
Figyelt kérdés
és még annyi hogy a szemérem szőrzetet is megéri leszedni ?2014. júl. 23. 21:53
1/21 anonim válasza:
A férfi szőrös. Én pedig a férfit szeretem.
3/21 anonim válasza:
Nekem a lábam szőrösebb mint apámnak 2x leborotváltam elég rossz volt úgy meg undorito is :@
4/21 anonim válasza:
Ne tedd!Szerintem is férfias,nekem bejön.17/L
5/21 anonim válasza:
semennyire. ha alapból szőrtelen a lába, nem a legjobb, de oké, viszont ha direkt leborotválja...pffejj
6/21 A kérdező kommentje:
értem.
hát csak érdekelt mert mióta rövid nadrágot húzok, azóta többen megszólták hogy mégis hogy néz ki :D mert tényleg brutálisan szőrös és plusz fekete szőr :D
2014. júl. 23. 22:01
8/21 anonim válasza:
Fiúk is nyugodtan szőrteleníthetik a lábukat. Ápoltságot sugároz, ha egy pasinak is sima, csupasz a lába is. Főleg ha ennyire szőrös vagy, akkor inkább szőrteleníts! Szerencsére ma már egyre többen gyantázzák a lábukat. :)
9/21 anonim válasza:
Férfi az úgy férfi ha szőrős.Le ne botortváld!!
Nekem bejön ha szőrős,a szeméremszörzetedet meg leszedheted. :) De ha nem akarod az sem baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!