Lányok, nektek mennyire jön be ha egy pasi borotválja a lábát?
Nekem mindegy, ahogy jól érzi magát.
Cserébe persze elvárom, hogy ő se szóljon bele, hogy hol és mennyire szőrtelenítek.
A 8-as valaszoloval ertek egyet, egyebkent 1-2 lanyra is raferne egy alapos szortelenites mert ahogy elnezem leginkabb a bajusz es a kar ami eleg gyalazatos rajtuk, ha mar temanal vagyunk, hogy ha a fiuk ne szortelenitsenek, de a lanyok igen!!
Aki pedig a jeti stilusert rajong, annak azt kivannam, hogy 1 hetig legyen csak annyira szoros mint amilyen ferfi tetszik neki, majd utanna megkerdeznem tole, hogy furdes utan hogy tudta magat ugy szarazra torolni, hogy ne viszkedjen fel oraig ill .miert jo a bor es a ruha kozott egy szigetelo anyagot tartani, ami akadalyoz a szabad erzesekben ,erzekelesben! Mas reszt igenytelensegre vall es van az a mondas amely igy hangzik:ahol szor van ott buz van.
Regen az oskorban volt szukseg szorre mert nem volt ruha ,ma mar funkciojat vesztette!
Magyaran nincs ra szukseg!
Szemely szerint en nem azert edzek 20 eve, hogy a vastag szortakaro eltakarja az izmokat, tehat magatol erthetodo, hogy en ott irtom ahol csak tudom es azt a szormentes erzest csak ajanlani tudom...
köszönöm a válaszokat :)
azon vagyok hogy mégis leszedem.
a kezeimen szőke/világos szőr van mintha nem is lenne xd a lábam meg basszus xd
de az utolsó válasz meggyőzött (Y)
"Mas reszt igenytelensegre vall es van az a mondas amely igy hangzik:ahol szor van ott buz van. "
Bocs, 16-os, de ez hülyeség. Gondolkozz már egy picit, mielőtt ilyeneket írsz, jajjj....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!