Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha pasi ha fazonra borotválja, kis csík középen az b. zis? Vagy ha már borotválja akkor sima legyen? 28/F
Figyelt kérdés
2012. febr. 15. 13:02
4/10 anonim válasza:
előző voltam, de a bnődet kérdezd erről...
5/10 anonim válasza:
inkább borotváld le az egészet. ha fazonra nyírod, az úgy nem túl férfias...
nekem legalábbis nem tetszene
21/L
6/10 anonim válasza:
Szerintem meg a csupasz nem férfias.
22/L
7/10 anonim válasza:
inkább hagyd meg szőrösen, de semmiképpen se nyírd fazonra
8/10 anonim válasza:
Nekem sem tetszene!nem azért mert b*zis,hanem én jobban szeretem a természetességet.Az még belefér ha rövidre vágod a szőrt,de borotválni nem kell szerintem.Legalábbis nekem nem tetszik a csupasz fütyi!
22/L
9/10 anonim válasza:
Ahány válaszoló annyiféle válasz! Úgy csináld ahogy neked és a barátnődnek tetszik.Nem a szőrzet milyenségén múlik,hogy b..zis e az ember.
10/10 A kérdező kommentje:
Hát tényleg sok féle válasz érkezett..
A kérdés azért született mert egy ideje teljen borotválom de szeretnék kicsit változtatni..
És nem tudom ki lenne a megfelelő de még elfogadható fazon..
28/F
2012. febr. 16. 01:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!