Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha egy pasi/srác borotválja/borotválná a lábát?
Figyelt kérdés
2012. jún. 2. 20:25
1/21 anonim válasza:
Még finoman fogalmaztál, hogy gáz. :)
Én undorodom az ilyen kis homi beütésü srácoktól.
23/N
3/21 anonim válasza:
Megtettem. Még nem b*ziztak le érte. Én így jobban érzem magam, mint 3 centis "hajjal" a lábamon...
4/21 anonim válasza:
Azért nem b*ziztak még le, mert gondolom a környezetedben is csak divatb*zik meg partylotyók vannak csak. ;)
5/21 anonim válasza:
Ha amúgy úgy nézne ki,mint egy gorilla,akkor inkább borotválja.De a kis szőr nem gáz,az inkább aranyos:)
6/21 anonim válasza:
fura kérdés, de semmiképp se simára ha teheted. valamennyinek azért illik maradnia
7/21 anonim válasza:
Pont, hogy férfias, erre néhány divatmajom elterjeszti a hülyeséget, a csupasz lábat és ti követitek. Jesszus!
23/N
8/21 anonim válasza:
Az én szememben igen. A férfi szőrös. Tehát aki nem szőrös, az nem is férfi. :P
9/21 anonim válasza:
#4: Miből gondolod? Átlagemberek, és én sem vagyok divatb*zi, de még csak "helyes" sem. Csak egyszerűen szar érzés Csubakkának lenni. Miért nem lehet megérteni, hogy attól még nem b*zi valaki, hogy mondjuk életben egyszer próbaképp borotválja a lábát/hónalját/töke körül?!
10/21 anonim válasza:
3-as és 9-es vagyok: hozzátenném, hogy egyedül a lábamon van ilyen erős szőrzet. Sehol máshol. Márpedig ha csak ott van, akkor igencsak furcsán mutat, hogy fejtetőm helyett ott nő a hajam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!