Lányok, te mit gondoltok arról ha egy pasi borotválja a hónalját, a mellkasát és a hasát?
a hónalját és a hasát a barátom is borotválja. a mellkasa egyáltalán nem szőrös,itt felesleges lenne :D Én így szeretem :))) sokkal vonzóbb,mintha szőrös lenne,mint egy majom.
16L
Azt gondolnám hogy igényes, vagy hogy zavarja a szőr. A hónalj borotválása teljesen oké. A mellkas, has... nem tudom. Igazából látni kéne. Lehet hogy az is elég lenne ha testszőrnyíróval rövidebbre vágnád.
21 L
Egyetértek az utolsóval. :)
A hónalj szerintem oké, ma már szinte természetes, hogy a pasik is borotválják a hónaljukat. A mellkas és a has már egészen más téma. Szerintem sokkal vonzóbb, ha egy pasinak szőrös a mellkasa és a hasa, persze, ha extrém mértékben szőrös, akkor érthető, ha szőrteleníti. Viszont ez esetben nem ajánlom a borotvát, mert ha nem szeded le 2 naponta, akkor szúrós, borostát lesz, ami nem túl szexi.
Egyébként tényleg próbáld meg rövidre vágni, lehet úgy is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!