Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A BioHairben és hasonló...

A BioHairben és hasonló szalonokban szokás borravalót adni a fodrásznak?

Figyelt kérdés
Régen mindig csak vidéken jártam fodrászhoz és ott megszokott, hogy adunk borravalót -főleg, mivel általában az a felállás, hogy van 1 fodrász + a segédje és utóbbinak adunk-, de itt Pesten még se a Bio-ban, se a QuickHair-ben nem láttam, hogy bárki adott volna, ezért bizonytalan vagyok. (Lehet, hogy adnak, csak nem olyan feltűnően)

2015. máj. 30. 21:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hello. Ma voltam Biohair szalonban és igen megviselt.

Nekem előre rendezve lett az összeg mert ismerőse volt nővéremnek a csaj aki ott dolgozott. Ez volt nekem a szülinapi meglepi, hogy majd bemegyek oda és kapok egy tuti frankó frizurát.

2 évig csesződtem hogy a ritka hajam kinézzen valahogy,

ott sz*rrá égették a hajgöndörítővel és úgy tépték fésülés közben hogy a könnyem is kicsordult. Próbáltam folyamatosan kommunikálni a csajjal az elképzeléseimről de csak nem vágta a hajam olyanra. Bénán belevágott és inkább mondtam ok hagyja (féltem hogy mégjobban elrontja)

A végén ledobva a sütővasat odasietett a pulthoz és be kellett diktálnia az adataimat. Mi volt, mit csinált a hajamon stb.

Úgy éreztem magam mintha valami mcdonáldsos kupont használtam volna föl. Nem adtam volna borravalót, remélem nővérem se dehát ajándék lónak ne nézd a fogát

2015. dec. 24. 00:56
 12/12 A kérdező kommentje:
Uh, ez durva! :-/ Sajnos nekem is volt már rossz tapasztalatom ott, nem is egyszer. Azóta mindig drukkolok, hogy ahhoz kerüljek, akinél már voltam és tudom, hogy jó. :) Kozelben.hu-n lehet értékelni a szolgáltatókat, ilyet simán be kéne írni, meg fizetéskor is van az a kis monitor, amin lehet értékelni ilyen-olyan smiley-kkal. Viszonylag gyakran változik a "flotta", gondolom, nem véletlenül. Egyszer pl. végignéztem, hogy két csaj úgy belemerült a beszélgetésbe hajmosáskor, hogy teleengedte a vendég nyakát vízzel. Lehet, hogy túlhajszoltak, de az se lepne meg, ha túl könnyű lenne oda bekerülni.. Egyesek mintha max. egy hétvégi tanfolyamra jártak volna.
2015. dec. 29. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!