A BioHairben és hasonló szalonokban szokás borravalót adni a fodrásznak?
Hmm én nem találkoztam segédekkel, csak normális fodrászatoknál jártam, és ott volt a fodrász vagy fodrászok, akinek fizettem és neki lehetett a borravalót. (kertvárosi részen, pesten családias kis fodrászatok)
A biohajvágónál még soha nem adtam..
Mert ugye ott más a fizetés is.
De elvileg mesterfodrász szalonokban is hasonló a fizetési rendszer, olyan mint a biohajvágónál, és akkor a fodrásznak adják a borravalót kézbe? Vagy nem tudom hogy csinálják, de a biohajvágónál nem volt szokásom.
én a biohairbe járok és mindig adok párszáz forint borravalót.
19/F
És mikor adsz, mármint a fodrásznak adod vagy a kasszánál adsz borravalót?
Már ha nálatok is úgy van hogy van külön kassza, szóval nem a fodrásznak kell fizetni.
Borravalót is adtál és még el sem köszönt o.O
Mekkora bunkó már.
Nem szeretem az ilyen eladókat, fodrászokat és a többi ilyesmit aki a saját keserűségét másokra árasztja.
Ha már szolgáltatásokat nyújt valaki, legyen az pedikűr, fodrászat vagy akármi, akkor azt tegye úgy ahogy kell, kedvességgel, hisz ez a munkája, el kell adnia a szolgáltatást, még akkor is ha csak recepciós.
Ha meg nem megy neki, mondjon fel.
Vagy lehet hogy az volt hogy te hülye fejeket vágtál vagy mittudomén és arra reagált úgy?
Csak tippelek, mi lehetett a baja
No de előfordul az ilyen hogy ok nélkül hülyén viselkedik, de szerintem az lenne a dolga hogy akkor is kedves legyen ha a vendég hülye.
Komolyan kiakadok az ilyen szolgáltatást nyújtó egyéneken, váltson szakmát. Ez hihetetlen.
Néha olyan érzésem van mintha bunkóságból akarnának diplomázni az eladók Magyarországon. -.-
Semmi többre nem telik nekik?
"És mikor adsz, mármint a fodrásznak adod vagy a kasszánál adsz borravalót? "
a fodrásznak, miután levágta a hajamat. :) aztán megyek a kasszához fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!