Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon törött és száraz a...

Nagyon törött és száraz a hajam! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Kipróbáltam nagyon csik mindent, de semmi se vált be. legutoljára a szódabikarbónás hajmosást ajánlották, azt csináltam több, mint egy hónapig de csak rosszabb lett. Azt mondják, hogy a pajzsmirigyaulműködéstől is lehet, nekem viszont már nagyon régóta az van. Nemrég voltam ellenérzésen, normálisa lett az érték a gyógyszer mellett, de azért mégis.. mit csinálhatnék, hogy ne legyen ilyen? Meg szeretném növeszteni szép hosszúra, de annyi le van belőle törve, hogy félek elmenni fodrászhoz, mert biztos, hogy annyit levágna belőle, hogy a vállamig sem érne.
2015. máj. 19. 21:03
 1/5 anonim válasza:
29%
El kell szomorítsalak.. a haj addig nem fog nőni, amíg el van törve a vége. Sajnos ezt be kell látnunk, és egyszer kell rászánnod csak magad, akkor valószínűleg rövidebbre levágják, de utána szépen, gyorsan nő tovább az egészséges haj, és akkor már elég 1-2 havonta vágatni a végéből pár millit.
2015. máj. 19. 21:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne nőne? Csak nem látszik, mert le is törik. A vágást nem úszod meg, a végek nen forrnak össze.
2015. máj. 19. 22:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Gyertyázást csinálj rajta.
2015. máj. 21. 03:04
 4/5 anonim ***** válasza:
A szódabikarbóna erős lúg! Persze hogy szárítja a hajat... Inkább figyelj oda, hogy eleget igyál, menj fodrászhoz, aki levágja a tönkrement rész - emiatt aztán látni fogod a növekedést, mert nem fog mindig letörni az aljából. Használj megfelelő és jó ápolókat (ne gagyit, ne lakosságit, mert azokban a hatóanyag sokkal kevesebb, mint a professzionális termékekben).
2015. máj. 22. 11:04
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2015. máj. 25. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!