Leszel 2 percre a pótanyukám és segítesz nekem? Sokat festettem a hajamat meg vasaltam így az alja totál száraz törött a teteje viszont nagyon zsirosodik. Mit csináljak vele? Olyan rossz hogy nincs ki tanácsot adjon:- (
Szia!
Én szivesen segitenék neked de szerintem nem tudok.Talán az lenne jó ha elmennél egy fodrászhoz és tanácsot kérnél,biztosan segitenének neked!!
Remélem hamar megoldódik a problémád!
További szép napot kívánok neked.
Nem feltétlen kell "eltemetni" azt a hajat! Azt tanácsolnám, hogy használj sok sok balzsamot, én pl fodrászkellékesnél szoktam venni nagy tubusos kókuszos illatút, ami bevált , remélem neked is használni fog, meg nem ártana egy kicsit szüneteltetni a hajvasalást!
Ha ez nem hozza rendbe, akkor sajnos le kell vágatnod!
az alját bizony le kell vágni
a többire pedig hajpakolás minden mosásnál,de ne mosd 2 naponta,ne tegyél rá semmilyen fixálót,semmit,fogd össze ha nagyon szétáll
vasalni se vasald egy ideig,és festeni se,had pihenjen
Ricinus olajat patikában kapsz.
Én 2 evőkanál ricinus olajat keverek össze fél evőkanál étolajjal (szóval nem volt hülyeség az az olaj), meg nekem van itthon még egyéb olajam is (mandula, jojoba), ezekből is teszek bele egy pár cseppet, de nem feltétlen kell.
Ezt az keveréket kenem a hajamra, és hagyom fent minél tovább - 5-7 órán át. Hetente 1x-2x. Zuhanysapkát húzok rá és betekerem törölkövőzel. Aztán bánfi samponnal mosok hajat.
A kedvenc hajbalzsamom pedig, ami helyrehozta a hajam egy elszúrt dauerolás után, a Fructise 1 perces hajbalzsama, amiből akár 1 órás pakolást is csinálhatsz. 1 tégely után sokkal szebb volt a hajam.
Ez az: [link]
Ja és szokták még ajánlani a Babydream sampont is (Rossmann termék), ami babasampon, és kímélőbb, mint a felnőtt samponok.
Hm, esetleg még szedhetsz sörélszető tablettát és/vagy vasat, az is jót tesz a hajnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!