Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Leszel 2 percre a pótanyukám...

Leszel 2 percre a pótanyukám és segítesz nekem? Sokat festettem a hajamat meg vasaltam így az alja totál száraz törött a teteje viszont nagyon zsirosodik. Mit csináljak vele? Olyan rossz hogy nincs ki tanácsot adjon:- (

Figyelt kérdés
2011. márc. 17. 11:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
2011. márc. 17. 12:03
 12/15 anonim ***** válasza:

Van a Kallosnak nagyon jó balzsamja, B5 provitaminos regeneráló balzsam, pont ilyen hajra, vagy a kallos hajpakolások (placentás, tejproteines), ezeket fodrász kellékesben be tudod szerezni, elég jó árban vannak, és nagy kiszerelések. De fontos, hogy ezeket csak a hajad végére kend, hogy ne zsírosítsa tovább a hajad. Szerintem samponnak head&shoulders-t használj, az nagyon jó a zsíros hajra. Szerintem abból a citromfüves, és a mentolos a legjobb, de amelyik neked szimpi..

Ezeket ajánlom, bármelyik jó a hajadra:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. márc. 17. 12:07
 13/15 anonim ***** válasza:
Vágasd le amennyit kell, olyan frizurát csináltass, amit nem kell vasalni. Felejtsd el a hajformázókat, a fejbőr és hajtő közelében ne használj semmit a samponon kívül, se hajhab, se lakk, se balzsam, mert ez csak zsírosítja. Áttetsző sampont használj, amiben nincs balzsam és stb, mert az is lerakódik előszeretettel a töveken. Maximum kétszer mosd meg egy héten, ha nem muszáj, nincs túl hideg, akkor ne is szárítsd nagyon. Ja és gondolom tizenéves vagy, akkor a zsírosodással sokat nem tudsz ezen felül kezdeni, mert hormonális.
2011. márc. 17. 13:04
 14/15 anonim ***** válasza:
Deéééédes vagy, kérdező. :3
2011. márc. 17. 13:26
 15/15 anonim ***** válasza:
Kliss Kur termékcsalád balzsamjait ajánlom a figyelmedbe, nekem az egész hajam tropára ment a sok szőkítés, vasalás miatt. De tényleg rendbehozta a Gliss Kur :)
2011. márc. 17. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!