Nagyon száraz végű, szálkás (még nem törött) hajvégre van valami megoldás? Vagy csak az olló a megoldás?
Egy éve kezdtem bele a "hajnövesztésbe". Nagyon gyorsan nő a hajam, aminek nagyon örülök. Viszont van egy olyan problémám, hogy rettenetesen száraz a vége, a töve pedig hamar zsírosodik. Ezer meg ezer házi praktikát és terméket kipróbáltam, de semmi nem segített igazán.
Van esetleg valami, ami nektek bevált? Mit kellene használnom, nem szeretném elveszíteni a hajam.
(Nincs festve, max. hetente 1x megyek át rajta hajvasalóval hővédő használata mellett)
Köszönöm!!
19/L
Eddig is így csináltam. Vagyis minden hajmosásnál használok pakolást. De semmi változás. Nem tudom mi lehet a baj.
(Azóta ilyen, amióta Sotret tablettát szedtem, de ennek már egy éve)
Sampon: Fekete Gliss Kur
Balzsam: ue.
Pakolás: kallos placenta hajpakolás(száraz, töredezett hajra való)
Egyébként 3 naponta kell hajat mosnom, van, hogy 4-5 napot is kibír, tehát lényegében nincs zsíros hajam... :) Inkább a száraz részek dominálnak sajnos :/
Nekem is hasonló problémám volt. Elkezdtem diófalevélteával öblíteni a hajamat és olyan szép selymes, fényes lett tőle, és a hajvégeim rendbe jöttek. Ráadásul nem is kellett olyan sűrűn hajat mosnom. DM-be találsz teafüvet, de ne filtereset vegyél. Forrald fel a vizet gázon, majd fém használata nélkül tegyél egy kiöntőbe teafüvet, majd forrázd le (fontos, hogy a fűre öntsd a forró vizet és ne csak belerakd a forró vízbe). Addig menj el hajat mosni, balzsamozz, és mire végzel ki is hűlt a tea (ne forrón öntsd a hajadra :)), és már öntheted is a hajadra. Csavard be törölközőbe és egy fél óra múlva mosd le vízzel. :)
Nekem bevált! :)
Már az első alkalomnál éreztem változást!
Milyen színű a hajad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!