Nagyon száraz végű, szálkás (még nem törött) hajvégre van valami megoldás? Vagy csak az olló a megoldás?
Egy éve kezdtem bele a "hajnövesztésbe". Nagyon gyorsan nő a hajam, aminek nagyon örülök. Viszont van egy olyan problémám, hogy rettenetesen száraz a vége, a töve pedig hamar zsírosodik. Ezer meg ezer házi praktikát és terméket kipróbáltam, de semmi nem segített igazán.
Van esetleg valami, ami nektek bevált? Mit kellene használnom, nem szeretném elveszíteni a hajam.
(Nincs festve, max. hetente 1x megyek át rajta hajvasalóval hővédő használata mellett)
Köszönöm!!
19/L
Jaj igen! tényleg kihagytam a regényemből, hogy uv szűrős hajspray-t használj mindig, amikor már nem csak világít meg langyos hőt ad le a nap. Nyáron a napozó szerek között lehet találni már hajra valót is, mondjuk nekem szerencsém van mert szőkére fakul a hajam így sötétszőke és aranybarna közt vagyok színügyileg. A tövénél is ami újonnan nő az is aranyosan csillog, imádom a hajam *.* Csak samponba használok szilikonmeneteset, mert ha a samponban lévő szilikon lefedi a pórusaidat akkor az utána lévő pakolások nehézkesebben jutnak be a bőrödbe. Amúgy a serical latteban nincs szilikon :)) és mégis csodás.
Na de majd te is szépen kitapasztalod mi jó a hajadnak. Én 21 éves koromra jöttem rá :) és még lehet, hogy így is szerencsés vagyok :P
Próbálkozok egy ideje, tesztelek mindent, de eddig semmi :)
Most kifejezetten barna hajra való sampont és balzsamot keresek, hátha az ér valamit.
Nyáron szoktam használni UV sprayt :)
Köszönöm még egyszer :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!