Nagyon száraz és törött a hajam, mit tegyek? Több info lent
Házfelújításba kezdtünk, és mindenhol áll a por. A hajam kikészült tőle, iszonyat száraz, és összevissza van töredezve. Hosszú hajam van és ahogy fésülöm, esnek ki belőle az 1-2-3-4-5 cm-es törött hajvégek...
Bekentem tegnap este hajvégápolóval, hogy ne száradjon még jobban, de nagyon kétségbe vagyok esve, biztos le kell majd vágni :((((
Van valami jó tippetek? Olvastam mindenféle tojásos-olívás hajpakolásról, de ezek használnak? Nincs valakinek valami jó bevállt receptje? Válaszokat előre is köszönöm!!
Az jó. azzal a kiegészítéssel, hogy a te esetedben a sárgáját használd+ olaj, pl. oliva. (fehérje szárít)
Ha ez megvan, tegyél rá pl. nylonzacskót, jól betekerve, légmentesen. Rá törölközőt, hogy melegen tartsd.
1 óra múlva hajmosás.
megj:
használhatsz ricinusolajat is, az jobb, de az arcodra ne kerüljön, mert szőrösíthet.
Ezzel rendbe jön a hajad.
Egy héten egyszer elég. ne csináld túl sokszor, ne zsírosodjon be a haj.
Gyönyörű hajkoronád lesz!
A legegyszerűbb és leghatásosabb recept:
Veszel Vitanol hajolajat (400-500 Ft), és hajmosás után pár cseppet szétdörzsölsz a tenyeredben, és a kezeddel végigsimítod a hajad, a vége felé. 3-4 csepp bőven elég, nekem combig ér a hajam, és arra szoktam 5-6 cseppet. (Persze nem tudom, neked meddig ér.)
Én is próbáltam a pepecselős izékat, meg az olívaolajos pakolást, de tized annyit nem használt, mivel azt ki kell mosni. Ettől meg nagyon fényes és puha a hajam, még a legvége is. Csak pontosan el kell találni, mennyit teszel rá, mert ha túl sok, akkor zsírosnak fog kinézni a hajad. Inkább kevesebb legyen.
pont ma rendeltem vitanol c-t, mert nagyon sokan dícsérik, gondoltam kipróbálom. jövőhéten megjön...
ma mindenféleképpen kotyvasztok valamit a hajamra, mert nagyon kétségbe vagyok esve, ma reggel fésülködésnél potyogtak a könnyeim a hajammal együtt :((((((
sajnos rajtam már csak a vágás segít...
köszi a válaszokat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!