Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon száraz és törött a...

Nagyon száraz és törött a hajam, mit tegyek? Több info lent

Figyelt kérdés

Házfelújításba kezdtünk, és mindenhol áll a por. A hajam kikészült tőle, iszonyat száraz, és összevissza van töredezve. Hosszú hajam van és ahogy fésülöm, esnek ki belőle az 1-2-3-4-5 cm-es törött hajvégek...

Bekentem tegnap este hajvégápolóval, hogy ne száradjon még jobban, de nagyon kétségbe vagyok esve, biztos le kell majd vágni :((((

Van valami jó tippetek? Olvastam mindenféle tojásos-olívás hajpakolásról, de ezek használnak? Nincs valakinek valami jó bevállt receptje? Válaszokat előre is köszönöm!!

2010. márc. 20. 08:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Az jó. azzal a kiegészítéssel, hogy a te esetedben a sárgáját használd+ olaj, pl. oliva. (fehérje szárít)

Ha ez megvan, tegyél rá pl. nylonzacskót, jól betekerve, légmentesen. Rá törölközőt, hogy melegen tartsd.

1 óra múlva hajmosás.

megj:

használhatsz ricinusolajat is, az jobb, de az arcodra ne kerüljön, mert szőrösíthet.

Ezzel rendbe jön a hajad.

Egy héten egyszer elég. ne csináld túl sokszor, ne zsírosodjon be a haj.

Gyönyörű hajkoronád lesz!

2010. márc. 20. 09:13
 2/4 anonim ***** válasza:

A legegyszerűbb és leghatásosabb recept:

Veszel Vitanol hajolajat (400-500 Ft), és hajmosás után pár cseppet szétdörzsölsz a tenyeredben, és a kezeddel végigsimítod a hajad, a vége felé. 3-4 csepp bőven elég, nekem combig ér a hajam, és arra szoktam 5-6 cseppet. (Persze nem tudom, neked meddig ér.)

Én is próbáltam a pepecselős izékat, meg az olívaolajos pakolást, de tized annyit nem használt, mivel azt ki kell mosni. Ettől meg nagyon fényes és puha a hajam, még a legvége is. Csak pontosan el kell találni, mennyit teszel rá, mert ha túl sok, akkor zsírosnak fog kinézni a hajad. Inkább kevesebb legyen.

2010. márc. 20. 15:29
 3/4 A kérdező kommentje:

pont ma rendeltem vitanol c-t, mert nagyon sokan dícsérik, gondoltam kipróbálom. jövőhéten megjön...

ma mindenféleképpen kotyvasztok valamit a hajamra, mert nagyon kétségbe vagyok esve, ma reggel fésülködésnél potyogtak a könnyeim a hajammal együtt :((((((

sajnos rajtam már csak a vágás segít...

köszi a válaszokat!!

2010. márc. 20. 17:00
 4/4 anonim ***** válasza:
szerintem még ne vágasd le!! próbálj rá ki szereket.. nekem mondjuk semmi problémám nincs a hajammal, ugy hogy nem is tudok ajánlani semmit, de az a csepegtetős amit elöttem írtak, jó lehet. a biovanne kapszula is lehet hogy segít. meg használj olyan sampont, ami kifejezetten ilyen tipusú hajhoz van, és lehetőleg valami márkásabbat (mert pl. a lidl-s semmit nem használ..). vagy keress fel egy fodrászt, hogy ő mit ajánl rá.
2010. márc. 21. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!