Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok, nők! Ti szeditek az...

Lányok, nők! Ti szeditek az orrotokból a szőrt?

Figyelt kérdés
Ha igen mivel/milyen módon? Szokott fájni?

2015. máj. 7. 09:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok és ilyesmire egyáltalán nincs szükségem,még jó..

De apumnak van olyan kis gépezete,mint egy elektromos borotva,csak ez orrszőrzetre van,ami kiszedi..de azt hiszem nem fáj neki :D

2015. jún. 10. 14:00
 12/13 anonim ***** válasza:
Össze szoktam nyomni az orrcimpáim erősen és ami így kilóg, azt kihúzom még úgy, összecsípve. Nekem ez így sokkal kevésbé fáj, mintha nem fognám le az orrom.
2015. jún. 10. 14:54
 13/13 anonim ***** válasza:

Én egyszer próbáltam egy szálat kihúzni, de annyira irdatlanul fájt, hogy soha többet, pedig jól bírom a fájdalmat. Amúgy nincs nagy orrszőröm, de ki akartam próbálni.

Szerintem nem ajánlott kiszedni, hiszen azért van ott, hogy kiszűrje a koszt a belélegzett levegőből, max kicsit vágj le belőle ha hosszú.

2015. jún. 10. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!