Lányok, ti mivel szeditek ki az orrotokból a szőrt?
11:14
És olyan epilátort lehet kapni valahol,mert gondolom nem azzal az epilátorral szeded ki ,amivel a lábat is lehet?
Amúgy nem lóg ki a szőr az orromból,nehogy azt higgye senki,csak ha közelről nézem a tükörben látni lehet,hogy ott vannak,de messziről nem.
Jaj... A beledben meg vannak bélbolyhok, nem látni kívülről, csak ha belenézel... Azt is ki akarod szedni?...
Ne haragudj, de ezek a testnek olyan részei, amelyekre szükség van. Nem szedjük ki... Hogy jut eszedbe?
Az orrszőrt túlnövekedés esetén férfiak szokták karban tartani, ha kilóg és csúnya. Nálad nem ez az eset áll fenn.
Tulajdonképpen miért zavar??? És hány éves vagy?
Oké,köszi a válaszokat!
Amúgy nem kell egyből nekem esni,nem akarom kiszedni,csak kíváncsi voltam,ha esetleg mégis kilógna mit csinálnátok vele.
HA kilógna, akkor szemöldöcsipesszel tépném ki, szerintem az a legegyszerűbb. Vagy a legolcsóbb.
Szerencsére nincs ilyen problémám. Lehet, 50 év múlva lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!