Lányok, nők! Ti szeditek az orrotokból a szőrt?
Figyelt kérdés
Ha igen mivel/milyen módon? Szokott fájni?2015. máj. 7. 09:48
1/13 anonim válasza:
Nem. Az akkor a csúnya, ha kilátszik. Akkor már szedném.
2/13 anonim válasza:
Nekem egy-két szál látható helyen van, ezért igen. Fáj, de csak egy pillanat az egész.
3/13 anonim válasza:
én se szedem, mert nem volt még szükségem rá. nem is nagyon ismerek olyat akinek látszik az orrszőre. mármint akiről tudom is hogy szedi.
4/13 anonim válasza:
Nem szedem, nem látszik ki, belül meg nem zavar :)
De van ilyen orrszőrnyírója a férjemnek, ő azzal szedi és állítólag nem fáj.
5/13 anonim válasza:
Igen,sajnos nekem kell szedni,mivel nekem kilóg,látszik.
6/13 anonim válasza:
nekem nem lóg ki és nem is sötét, szóval nem szedem. de ha így lenne, csipesszel tuti kiszedném, ami nagyon látszik.
7/13 anonim válasza:
orrból veszélyes kitépni a szőrt
de egyébként sem jó ötlet teljesen eltávolítani, ugyanis nagyon fontos szerepe van a levegő megszűrésében, a 10 mikronnál nagyobb aeroszolok, porrészecskék visszatartásában
irtó gáznak tartom, hogy képzett kozmetikusok teljes eltávolítást javasolnak
kisollóval, óvatosan le kell vágni az orrból kilógó részt, és ennyi
orrszőrnyírót is el kell felejteni
8/13 anonim válasza:
Nekem nem lóg ki, de alulnézetből/ha felemelem a fejem, belátni, ezért kisollóval szoktam vágni. Régebben csipesszel szedtem, de attól mindig bekönnyeztem. Azóta rájöttem, hogy ollóval ugyanazt a hatást tudom elérni, csak nem fáj.
9/13 anonim válasza:
Csak a kilógó 2 szálból vágok néha. Ami az orrban van nem is szabad kiszedni, és vágni sem kéne.
10/13 anonim válasza:
Nem rám vonatkozik a kérdés ( 21/F), de megírom a tapasztalatomat. Az orrszőr kihúzás a legfájdalmasabb az összes létező hely közül... Kegyetlen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!