Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A ricinus olaj tényleg tévhit,...

A ricinus olaj tényleg tévhit, vagy hasznos?

Figyelt kérdés

A hajamat szeretném növeszteni, de gyorsan, mert derékig érő haj örült vagyok.

Eddig nagyon ki akartam próbálni a ricinus olajat, de olvasgattam véleményeket (főként ezen az oldalon). Volt aki azt írta, hogy csomókban hullott tőle a haja, és nagyon gyorsan zsírosodott is.

A Crystal Makeup studio-nak az egyik bejegyzés erről az olajról szólt és ott azt ítra, hogy volt akinek heti 2 cm-et nőtt a haja.

Ha bármi más "eszköz" van amit a haj imád, akkor azt is írjátok le.

Aki kipróbálta (ha pozitív ha negatív) jöhet a véleménye.

Előre köszi a válaszokat!

#hajápolás #ricinusolaj #gyors haj növesztés
2015. ápr. 20. 17:12
 1/10 anonim ***** válasza:
49%
Én a szempilláimra használom meg a szemöldökömre és tényleg növeszti őket!Hajon még nem próbáltam,de ha ugyanígy beválik a hajra,mint a szempillákra akkor tényleg hatékony!
2015. ápr. 20. 17:30
 2/10 anonim ***** válasza:

Én nem próbáltam csak barátnőim mondták el a tapasztalataikat.

Nagyon jól ki kell mosni! Szerintük is tényleg kicsit szírosítja a hajat. Viszont jól ápolja,de nem használják régóta úgyhogy a növekedésről nem tudok beszámolni. Én a szempilláimra illetve a szemöldökömre szoktam rakni és tényleg növeszti (gondolom akkor hajnál is használ). Én még tudom ajálani a marokkói argán olajat, igaz az nem növeszti viszont rendkívül jól ápolja a hajat. Remélem tudtam segíteni:)

2015. ápr. 20. 17:34
 3/10 anonim ***** válasza:
82%

Tévhit, ugyanis semmi olyan nincs a ricinusban aminek bármi köze is lenne a hajnövekedéshez. Még hajápolásra sem igazán hatásos mert túl sűrű, így nehéz kimosni a hajból és a sok samponozás agyon szárítja a hajat.

Az hogy a haj havonta 1 vagy 2 cm-t nő nem a kencéken múlik, hanem a genetikán, és a haj növekedési fázisain.

2015. ápr. 20. 17:48
 4/10 anonim ***** válasza:
hajra nem, csak szemöldökre használtam és nagyon gyorsan nőtt, szépült tőle.
2015. ápr. 20. 17:53
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!!!
2015. ápr. 20. 19:00
 6/10 anonim ***** válasza:
Én használtam egy ideig de túl ragacsos és meguntam:DD nekem elkezdett jobban hullani tőle a hajam (bár ha attól van) de viszont első alkalomkor is nagyon szép táplált vol a hajam:DD probáld ki :)) nekem kicsit növesztette , de nem feltünő eredmény;)
2015. ápr. 20. 20:05
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem próbáltam még soha, de nekem attól nőtt gyorsabban a hajam, mikor hajra-körömre-bőrre való vitamint szedtem. Talán a Revalid volt az, de már nem tudom.
2015. ápr. 20. 20:55
 8/10 anonim ***** válasza:
Fél évig használtam, de nem nőtt tőle gyorsabban.
2015. ápr. 21. 12:00
 9/10 anonim ***** válasza:

Én párszor használtam, de nekem túl macerás, nehéz kimosni.

Én ápolásra kókuszolajos pakolást rakok fel hajmosás előtt pár órára, növesztésre pedig az "inteversion method" elnevezésű csodát alkalmazom, azaz havonta egy hétig minden este 3-5 percre előredöndött fejjel folyamatosan masszírozom a fejbőrömet. Ősszel, amikor a szabályok szerint rendesen csináltam, 3 hónap alatt nőtt 6 centit a hajam, most ismét nekiálltam a csinálni. :) Szerintem megéri kipróbálni.

2015. máj. 16. 12:31
 10/10 anonim válasza:
Birom amikor olyanok valaszolnak akik utana se olvastak -_-'
2015. máj. 20. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!