Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ricinus olaj segít a töredezet...

Ricinus olaj segít a töredezett hajvégeken?

Figyelt kérdés
Természetesen nem fogja újra egybeépíteni a hajszálakat azt tudom, de legalább külsőleg okoz bármilyen javulást?
2015. ápr. 6. 21:31
 1/4 anonim válasza:
Nekem az a tapasztalatom, hogy a már töredezett hajszálakon csak az olló segít. A ricinus olaj a kiszáradás ellen jó, és ha nincs kiszáradva a hajvég, kevésbé hajlamos a töredezésre. Tehát megelőzésre jó. De a már eltört szálakat nem ragasztja össze.
2015. ápr. 6. 22:18
 2/4 valakiv válasza:
nem segít rajta :(
2015. ápr. 25. 18:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Akkor ti valamit rosszul csináltok. :D

Fél éve használom minden nap vasalom a hajam és semmit nem törik már! Régen annyira tört hogy le kellett vágatnom undorító volt az egész hajam utáltam. Mostmeg imádom egyre hosszabb egyre többet nő tőle és nem törik higyj nekem! Ricinus olaj 2x egy héten + kókusz olaj 2x egy héten. Kókusz olajtól fényes puha erős lett a hajam imádom mindkettőt megéri!

2015. máj. 20. 20:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Azon már csak az olló segít!
2015. jún. 11. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!