Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Dove hajpakolással összekeverh...

Dove hajpakolással összekeverhetem a Ricinus olajat?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 10. 09:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Minek kevernéd? A ricinus a hajon semmit nem ér csak olajos lesz és samponozhatod 3szor mire kijön... ha kijön. A 3 samponozás meg agyon szárítja a hajad.
2015. ápr. 10. 11:54
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
persze, én is szoktam a bolti pakolásokhoz olajakat keverni, csak jobb lesz a hatása.
2015. ápr. 10. 16:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Dobd ki az összes drogériás pakolásod csak olajakat használj! Hidd el megéri. Már egy jó pár hónapja nem használok ilyen drága vackokat és a hajam sokkal szebb minden nap vasalom és nem töredezett pedig régen úgy nézett ki mint egy szénabogja. Ricinus olajat használok egy héten legalább 2x emellett kókuszolajjal is kenem egy héten 2x és egyre szebb és egyre gyorsabban nő a hajam mindenki csodálkozik és senki nem hiszi el hogy az olajok csinálták ezt a hajammal. :)
2015. máj. 19. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!