A ricinusolajat összekeverhetem hajpakolással is?
Egy ideje használom a ricinust, nem feltétlenül hajnövesztésre, hanem megállította a hajhullásomat. Eddig töményen használtam, de mivel majdnem derékig ér a hajam, nagyon sok kellett belőle. Arra gondoltam, hogy hajpakolással vinném fel.
Vagy egyéb tipp, mivel "hígítsam"??
Szerintem simán :) Bár bolti hajpakolást nem szoktak a fejbőrre kenni, mert bezsírosodik a hajad, de a ricinusolajat hajmosás előtt kell feltenni és ezt úgy is lemosod majd samponnal. Tehát zsírosodni nem fog tőle a hajad.
Egyébként, ha hajhullásra, ha hajnövesztésre használod, csak a fejbőrödre kellett volna tenni, mivel ott jut el a hajhagymákhoz. Én 10 hónapon keresztül használtam és 10-15ml elég volt a fejbőrömre.
Esetleg csinálhatod úgy, hogy ricinust a fejbőrre, a többi részre pedig meleg olívaolajat teszel.
De összekeverheted a ricinusolajat olívaolajjal, étolajjal, kókuszolajjal vagy mandulaolajjal is.
Ha előtte felmelegíted, az is sokat segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!