Az amlaolajat és/vagy a ricinusolajat összekeverhetem valamivel/egymással?
Figyelt kérdés
A ricinus olajhoz keverhetek amla olajat, langyos vizet vagy hidegen sajtolt házi (nem mi készítjük, egy ismerőstől van) napraforgó olajat?
Másik, ami érdekelne, hogy esetleg az amla olajat vagy ricinus olajat lehet úgy használni, hogy a hajvégeimre teszek és nem mosom ki?
Mert ugye zsíros hatást kelt.
Vagy vizes hajon alkalmazható ugyanígy?
Köszi szépen előre is a rendes válaszokat! :)
2014. márc. 8. 17:03
1/3 anonim válasza:
Ha hajat akarsz növeszteni, értelemszerűen a tövére kell kenni.
Én össze szoktam keverni a ricinust Amlával vagy olívaolajjal, 10 másodpercre beteszem a mikróba, így könnyebb felvinni, és száraz hajtövembe dörzsölöm be.
2/3 A kérdező kommentje:
És használ neked?:)
Igen növesztem, de a hajvégekre is mehet, nem?:)
2014. márc. 10. 15:31
3/3 anonim válasza:
szia, persze hogy mehet, én mondjuk: ricinus olaj, kókusz olaj, kamélia olaj, és oliva olaj kombót használok. megmelegítem és teljes egészében felkenem a hajamra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!