Töredezett a hajad?
Nekem is töredezett a hajam, ezért ezt ajánlották:
Hozzávalók:
-Haj-balzsam
-ricinus-olaj
Ahogy csináld:
Amennyi ricinus olajat használsz fel,annyi balzsamot is tegyél bele,szóval fele-fele arányban ! DE ha akarsz tehetsz bele egy tojás sárgáját is,hogy még hatékonyabb legyen...hagyd állni 1-2 órát,de tekerd be törölközővel vagy húzz rá egy sapkát ,a lényeg, melegen tartsa!. Aztán 2-3x mosd át samponnal, és kész! :) heti egyszer csináld csak! :)
Én még nem próbáltam, de remélem beváik! :) Sok sikert hozzá, nektek. :) Mindenképp írjátok meg ha nektek bejött!
Árak:
Balzsam: 300-500ft között
Rucinus-olaj: 200-500ft között (attól függ mekkorát veszel)
az olajat gyógyszertárba, recept nélkül megvehető, a balzsam pedig boltokban:)
A töredezett hajon semmi nem segít csak ha levágod. Amúgy pedig ez a pakolás egy oltári nagy hülyeség, ugyanis 3-4x kell inkább samponozni, ami sokkal többet árt és szárít mint amennyit a pakolás segített a hajon. Sampont nem szabad a hajvégeknél használni egyáltalán.
Ha meg akarod előzni a töredezést akkor minden mosásnál balzsamot használsz és argán olajat. Amit nem kell kimosni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!