Elmentem fodrászhoz de ő túl sokat vágott! Hamar visszanő a derékig érő hajam?
Tehát!
Szerettem volna egy féloldalas frufrut. Elmentem fodrászhoz. Az a nő azt mondta milyen jól állna a hosszú frufru. (Jah persze!) Na de a lényeg, hogy megkértem, hogy vágja le a hajamból az 5 cm hosszúságú töredezett részt!
Igen a derékig érő hajamból vállig érő hajat csinált!
Nagyon nehéz volt visszatartani a sírást! Hiányzik nagyon a derékig érő hajam! Nem akarlak fárasztani Titeket, de mikorra nőhet vissza a hajam? :(
Jézusom! :O Én dührohamot kaptam volna, az biztos!
Legalább 2,5-3 év, mire visszanő a derekadig.
3-4 év,ha nem töredezik.
Egyébként én elküldtem volna a fodrász a pics*ba és nem fizettem volna sőt,,,Hogy lehet valaki ilyen hülye? 5 CENTI AZ NEM 30 CENTI!!
Nagyon felhúztam magam ,mert már én is jártam így és később soha nem volt derékig érő hajam ,mert vissza töredezett :(
Nem lehet hogy totál szét volt töredezve a hajad, azért vágta le? Mert én bárhol járok a legtöbb derékig érő hajú csajnak ronda a haja... az pedig milliószor szebb ha inkább levágja minthogy ronda legyen és hosszú.
Na mindegy, ha egészséges a hajad és nem ártasz neki akkor 2 év alatt tuti visszanő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!