Hatalmas problémám van! Elmentem fodrászhoz, és mutattam 4 képet egy tök jó hosszú frizuráról, amilyet akartam. Erre kaptam egy tök rövidet. (bővebben lent) Valaki valami hasznosat esetleg írna?
Nem kellett volna kifizetned és írhattál volna a panaszkönyvébe (gondolom fodrászoknál is van)
Amit tehetsz:
1. mosd meg újra és próbáld másképp beállítani.
2. ricinus olajos pakolás (az gyorsítja picit a növekedést)
Nincs képed róla, hogy milyen lett? + megnézném azt is, amilyet szerettél volna. Arcodat kikockázhatod.
1. vagyok
Bsszus ezt tényleg jól elcseszte és meg is ritkította rendesen... :(
Szerintem használj ricis pakolást. Attól picit gyorsabban nő és többet ne menj ehhez a fodrászhoz...
Én egyszer a hátközépig érő hajamból akartam vágatni egy centit. Csak frissítés lett volna. Végeredmény: éppen leért a vállamig... :S "Ha már vágunk, akkor tényleg vágjunk, ő nem fog szórakozni 1-2 centikkel"
Többet se látott...
hát ez jól benézte a fodrász:D
de amilyet akartál szerintem hülyén néz ki, annál még a mostani is jobb, bár megnéznem elölről is
Szerintem direkt csinálják. Első két alkalommal bármelyik fodrász tökéletesen dolgozik, utána meg nagyon trehányak. Tisztelet a kivételnek természetesen (csak velük még nem találkoztam :( )
Csak fél évente járok fodrászhoz, és már a 7. fog következni köv. alkalommal.
Ricinusolajat meg Panthenol sprayt vegyél gyógyszertárban, felváltva használd őket, heti 1-2 alkalommal.
Egyébként miért nem szóltál mikor vágta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!