Fenékig vagy picit az alá érő haj gyakori a lányoknál?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 18. 16:03
1/10 anonim válasza:
Nem. A derékig érő már elég gyakori, de nemigazán tud a fenék alá megnőni a haj.
Persze ez függ attól is, hogy milyen magas az illető.
2/10 anonim válasza:
Nagyon ritka! Cigányoknál mondjuk nem annyira, de náluk is inkább a kicsit idősebb generációnál.
3/10 anonim válasza:
nem, de a hátközépig és még a derékig érő is egész gyakori
4/10 A kérdező kommentje:
a hátközépig és derékig érő haj nem számít. az nem is szerepel a kérdésben.
2015. ápr. 18. 16:51
5/10 anonim válasza:
Ha körül nézünk akkor ritka, akinek ilyen van az is leggyakrabban valami béna műhaj. Nagyon ritka a fenékig érő saját haj, általában a nők inkább egy előnyös középhosszú frizurát vágatnak. Nem túl előnyös senkinek a nagyon hosszú haj.
6/10 anonim válasza:
Szerintem is nagyon ritka.
Az enyém "csak" csípőig ér, az én ismerőseim között ez a leghosszabb. Ja, és természetesen saját és nem műhaj!
7/10 anonim válasza:
Nem igazán gyakori, de szerintem nem is áll jól senkinek.
8/10 anonim válasza:
Te mennyit láttál már? Mert én eddig még egyet sem. Mivel rendszeresen járok emberek között és látom a hajukat, merem állítani, hogy nagyon ritka.
9/10 A kérdező kommentje:
Nekem addig er, szerintem szep, csak mar unalas, ezert le fogom vagatni hatkozepig. anyam szerint sokaknak van ilyen, de meg en is csak nagyon keveset lattam. anyanak is fiatalkoraban eddig ert, keresztanyujanak meg a foldig(!!!) :o tovabba meg 2 szemelyt ismerek akinek akkora mint nekem, sot, az egyiknek meg hosszabb s. az ove nagyon szep.
2015. ápr. 23. 14:08
10/10 anonim válasza:
Szerintem szép a fenékig érő haj. Nekem kifejezetten tetszik, mert különleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!