Neked tetszik egy nőn a fenékig érő szőke haj?
Figyelt kérdés
Természetes vöröses szőke, szép, egészséges, nem töredezett, hanem egyenes a vége. Kort és nemet is írjatok, köszi!2015. febr. 10. 22:39
1/16 anonim válasza:
A színe nagyon tetszik, de max hátközépig érőt tartom szépnek. A hosszabb már nem igazán nőies és semmi formája általában csak lóg a nagyvilágba mint a kislányoknál szokás.
2/16 anonim válasza:
Elképzelve szép. Nekem csak derékig nő meg sajnos.
21L
3/16 A kérdező kommentje:
Hm, ritkán szoktam úgy hordani, hogy csak lóg. Azt a részt, ami a frufrum lenne, vagy befonom, vagy valahogy eltűzöm, hogy feldobja, ha ki van engedve.
2015. febr. 10. 22:53
5/16 anonim válasza:
Én se tartom szépnek ami ennyire hosszú, elég ha hátközépig vagy picivel az alá ér. 35n
6/16 anonim válasza:
Nem.. kicsit igénytelennek gondolom, mintha nem lenne pénze fodrászra :D (bocs).
Szóval nekem is max. a hátközépig érő, szép, gondozott haj tetszik.
7/16 A kérdező kommentje:
Mondjuk alapvetően nem is nőknek akarok tetszeni, úgyhogy ezt el tudom viselni.
2015. febr. 10. 23:22
8/16 anonim válasza:
Nekem is max a hátközépig érő tetszik. Az annál hosszabb tényleg csak lóg általában és olyan szopott gombóc fejet csinál.
25N
10/16 anonim válasza:
Nekem tetszik a fenékig érő haj, nekemis olyan volt, 3 hete vágattam le válligérőre (nem bántam meg, imádom) mindenhonnan azt hallom, hogy a hosszú öregített, pedig a 19 évemmel nagyon nincs hova..
A színével lenne bajom, nagyon nem tetszik a szőke haj, teljes mértékben barna párti vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!