Neked tetszik egy nőn a fenékig érő szőke haj?
Figyelt kérdés
Természetes vöröses szőke, szép, egészséges, nem töredezett, hanem egyenes a vége. Kort és nemet is írjatok, köszi!2015. febr. 10. 22:39
11/16 anonim válasza:
Én férfi vagyok, de szerintem sem szép ez a hossz már. Túlzás.
12/16 anonim válasza:
Én szeretem a hosszú hajat, szeretnék is, de ez túl hosszú az én ízlésemnek. Bár attól függ, ha göndör vagy erősen hullámos, akkor szebb, mint ha csak egyenesen lógna.
13/16 anonim válasza:
Szerintem nagyon szèp lehet, èn is ilyen hosszù hajat szeretnèk, de mèg csak hàtközèpig èr :D
14/16 A kérdező kommentje:
Nekem 2007-ben lett levágva tüsire, azóta növesztem. De 3-4 havonta vágatok a végéből. A Bánfi hajszesz egyébként sokat segít rajta, gyorsabban nő tőle, ha növeszteni szeretnéd.
2015. febr. 12. 11:23
15/16 anonim válasza:
Köszi a tippet :) èn tavaly előtt decemberben vàgtam le vàll alà èrőre, azòta egèsz sokat nőtt :)
16/16 anonim válasza:
Nagyon szép hajad lehet. Nekem tetszik sz ilyen hosszú haj, szerintem különleges. Remélem azóta sem vàgattad le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!