Nektek tetszik ez a szőke?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Sőtét szőkés barna hajam van, és be akarom festeni, de se nem ilyen világos fehér szőkére, sem arra a sárgás árnyalatra. Nektek ez tetszik?
18L
2014. júl. 11. 05:47
2/9 A kérdező kommentje:
esetleg ha vki tud mutatni még szép szőke árnyalatokat, linkeljen :)
2014. júl. 11. 05:57
3/9 anonim válasza:
Szerintem mindegyik tök jó szín, de profi fodrászhoz menj, mert könnyű elrontani, ha az alaphajszíned ennél mondjuk 3-4 árnyalattal sötétebb, és a fodrászod mondjuk balf asz...
Amúgy az enyém is ilyesmi, de mondjuk nekem csak melír van benne, mert alapból világos a saját hajszínem.
Az én fodrászom egyébként a végén mindig csinál egy enyhe hamvasítást is, hogy egységes legyen a színe.
Így néz ki egyébként:
5/9 anonim válasza:
7/9 anonim válasza:
Ha küldesz képet megmondom milyen szőke állna jól neked.
9/9 anonim válasza:
Nekem tetszik, mégis óva intenélek tőle, ha nem extra erős hajad van, mert sajnos a szőkére festés nem tesz jót a hajnak, és utána nehéz lesz visszafesteni. Normális, természetesnek tűnő sötétszőke hajfestéket én pl egyáltalán nem találtam fodrászkellékesben sem, vagy sötétebb, vagy világosabb volt, mint kellene. Sötétebbre festésnél pedig borzalmasan kopott a festék, és a gyakori festés sötétebb színnel sem tesz jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!