Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg csak a szőke és barna hajú lányok jönnek be a fiúknak?
Érdekes, én pont a vöröset keresem mint különlegességet.
Na persze senkivel nem fogok össze jönni csak azért, mert ilyen-olyan haja van...
igen, csak azokat. a többiek hamarosan ki fognak halni, mert senkinek nem jönnek be, vagy befestik a hajukat. az előrelátások szerint 2015-re már csak a lakosság 1%-a lesz nem szőke vagy barna hajú.
-.-""
van akinek ez jön be, van akinek az. most az hogy a többségnek ez az ideálja, nem jelenti azt hogy mindenkinek ez...
Szerintem sem hajfüggő...egy csomó cikk van arról,hogy minden hajszínnek megvan a maga tulajdonsága.:))
Biztos vannak olyan fiúk akiknek álma pl egy szőke haj,de nem azt fogják elsősorban érvényesíteni.:) Legalábbis a normális srácok a belső értékeidet nézik:)
Tudom csak minden azt hangoztatják,hogy a hajszín nem lényeg,de akkor ezek szerint mégis az.
Egyébként sem festeném be a hajam barnára vagy szőkére csak azért,mert a többségnek ez jön be. Én elégedett vagyok a hajszínemmel .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!