Barna fenékig érő szűz hajamat meguntam, ezért egy új színt akarok neki adni. Tippek?
Figyelt kérdés
Új hajszínt akarok,ami nem annyira feltűnő,mégis érzéki és hűvös szín. Én a kékes vagy a zafíros feketére gondoltam,viszont azt hallottam már nem egy barátnőmtől,és itt a neten is olvasgattam hogy pár embernek hullik tőle a haja..Megéri belevágnom,vagy nem? Esetleg van valami teszt a hajhullás ellen? Mármint hogy nekem nem e fog hullani tőle a hajam? Előre is köszi!2015. jan. 19. 23:12
1/9 anonim válasza:
Szoktak téged az eszedert dicsérni?
2/9 anonim válasza:
be ne festesd, főleg ne feketére.
3/9 anonim válasza:
Nekem is "szűz"hajam van,de nem festeném be az egész hajam.Kiakar állandóan a tőfestéssel szenvedni.Én az enyhe ombréra szavazok.
Pl
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
A szűz az én esetemben annyit jelent hogy festetlen haj,tehát még soha nem volt festve. :)
Ombrén én is gondolkoztam,de ahhoz pedig szőkítés kellene,viszont én világosabb színt sem akarok,és a szőkítéssel járó károsodást,olvastam hogy az a legkárosabb.
De már mindegy,befestettem :D
Szerintem egész jól sikerült,nagyon szép kékes élőben is,mondjuk az effekt itt picit rátesz,de élőben is szép.
2015. jan. 23. 01:49
7/9 anonim válasza:
Szépnek tűnik, mondjuk a kép minősége elég sz*r.:) Arról nincs képed, hogy előtte milyen volt?
8/9 anonim válasza:
Ha valóban változtatni szeretnél, vágasd le rövidre és bátran kísérletezhetsz.
9/9 anonim válasza:
Ezt a szép hosszú hajat vétek lenne levágatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!