Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Elsősorban fodrászok válaszát...

Elsősorban fodrászok válaszát várom! Mit kezdhetnék a hajammal?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Barnásfekete, festett a hajam (az igazság az, hogy jó pár árnyalattal sötétebb lett a vártnál). Egy fodrász mondta még régebben, hogy ő kimossa nekem a festéket a hajamból (akkor hosszú volt, potom 12000ft-be került volna, ennyit nem tudtam volna kifizetni). Azóta Le lett vágva a hajam (kb. vállig ér). Nagyon jó, erős állagú hajam van. Mennyire menne tönkre a hajam, ha az eredeti hajszínemre (világosbarnára) festetném vissza? Ugye nem kell vágni belőle? Légyszi, segítsetek!
2010. febr. 20. 17:26
 1/3 anonim ***** válasza:

HA főleg fodrász véleményére vagy kíváncsi szerintem kérdezd meg nlcafén a szakértő fodrászt nagyon jó tanácsai szoklak lenni :)

Itt a link: [link]

2010. febr. 20. 18:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Oxy Reload nevű hajfestékleszedőt rendelj. A hajadra 2 kell, kb 6000 Ft lesz + a festék. Oxy Reload-ról a selective.hu-n találsz tájékoztatót, onnan lehet rendelni. A hajad semmit nem fog károsodni! És olvasgasd a Suzanna Blogot, rengeteg hasznos infót ad ezzel kapcsolatban!
2010. febr. 20. 18:58
 3/3 A kérdező kommentje:
oxy reload után nem marad fekete a hajam vége?
2010. febr. 20. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!