SOS Elrontottam a hajszínemet! Mit kezdhetnék vele?
Melírozott szőke voltam, majdnem teljesen elfedte a barna hajamat. Kipróbáltam a Garnier Color Naturals 9.1-et (nagyon világos hamvasszőke), de befürödtem vele, ki is borultam, mert sokkal jobb volt festés előtt! Ocsmány, szürkés, fakó lett. Irdatlan hamvas lett, és sötétebb is, mint volt a hajam előtte.
Kérdés: Ti melyik hajfestéket ajánlanátok, annak melyik árnyalatát (ami biztosan be is fogná)? Vagy menjek fodrászhoz? Amúgy ma este történt a baleset. Holnap délig muszáj valahogy kinéznem, mert fontos találkozóm lesz, ahol fontos a külső megjelenés és már láttak mielőtt megtettem ezt a hülyeséget!
Ilyesmi volt (kicsit több barnával):
Ilyen lett:
Ilyesmi színt szeretnék:
Amúgy így van levágva:
Nagyon köszönök előre is minden választ! :) És bocsánat hogy ilyen hosszú lett, de nagyon ideges vagyok...
Szerintem nagyon nem tudsz vele csinálni semmit,csak ha befested újból,de szerintem várj még vele holnapig.
Amúgy nem tudom mi bajod vele,szerintem nagyon szép,bár nekem lenne olyan:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!