Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit kezdhetnék a hajammal?

Mit kezdhetnék a hajammal?

Figyelt kérdés
körülbelül 4éve festem a hajam, legelőször vörös, majd fekete, utána néhány évig szőke..nos a szőke volt amikor szőkítőporos volt.. ami eléggé roncsolta a hajam.. szét van égve, és a fodrász is hiába vágja a végét, újból a hajam vége letörik ugyanúgy, továbbá hullik a hajam. most majdnem egy hónapja sötétbarna vagyok, hátha ez segít, meg ilyen placenta hajpakolót használok. mennyit segíthet az átfestés meg a hajpakolo? esetleg valami ötlet?:/
2011. jún. 16. 18:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem egy "kicsit" hanyagolni kéne a festést. Azért törik még vágás után is, mert ami most a hajad alja, az múltkor még a teteje volt. (nem tudom érthetőbben írni, remélem érted.:)Ha a hajad kettényílt, és roncsolódott, azt nem tudod össze "ragasztani", úgyhogy hagyni kell lenőni, viszont a külsején javíthatsz a pakolásokkal. Remélem segítettem!!:)
2011. jún. 16. 18:24
 2/5 A kérdező kommentje:
és milyen pakolás van ami jó is, és nem méregdrága?
2011. jún. 16. 18:30
 3/5 A kérdező kommentje:
és kb mennyi ideig kéne hanyagolni a festést?2 havonta festem pedig..:/
2011. jún. 16. 18:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem volt fekete, aztán szőke és most újra fekete. Nekem a feketéből a szivatás szőkére tette tönkre a hajamat. De én utána befestettem újra feketére, és szépen helyrejött, már most hátközépig érő hajam van. És semmilyen pakolást nem használtam, magától helyrejött, pedig nagyon törött és csúnya volt.
2011. jún. 16. 18:38
 5/5 A kérdező kommentje:
és miután átfestetted feketére, utána hagytad ugy, vagy ugyanugy (havonta-kéthavonta.....) ujrafestetted?
2011. jún. 16. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!